"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nine + 9 =

seventeen − 12 =

De obicei, când călătoriți cu avionul, obișnuiți să luați câteva obiecte pe care le considerați utile, cum ar fi: o mască pentru ochi, în ideea de a adormi ușor, căști pentru urechi, cărți, tablete…

loading...

Dar niciodată nu v-a trecut prin cap să luați și o minge de tenis, fiindcă nu i-ați vedea utilitatea.

Vă spunem noi că mingea de tenis este un excelent instrument de masaj. Este perfectă pentru reglarea problemelor de circulație, pentru a evita formarea cheagurilor de sânge sau pentru a trata diverse dureri care pot apărea în timp ce călătoriți cu avionul.

Poate nu vă vine să credeți, dar efectuând câteva exerciții simple veți face din zborul dvs. o experiență de neuitat.

Pentru glezne, așezați mingea de tenis sub picior și îndoiți glezna în așafel încât să se rostogolească din față în spate, apoi procedați la fel cu celălalt picior. Dacă vecinii nu vor strâmba din nas, metoda funcționează mai bine fără încălțăminte.

Presiunea ușoară asupra tălpilor este foarte plăcută, iar sângele va circula până la capătul degetelor.

Pentru a favoriza circulația la nivelul gambelor, care rămân nemișcate în avion, exersați o mișcare verticală, începând de la genunchi, urcând până la nivelul coapsei. Repetați apoi mișcarea adăugând câteva mici presiuni. Folosiți aceeași tehnică pentru partea posterioară a gambei.

Aveți probleme când circulați într-un mijloc de transport? Cum să le preveniți!

Dacă simțiți dureri de spate sau umeri, rulați mingea deasupra lor. Pentru spate, puteți plasa mingea între scaun și spate.

În caz de nu aveți o minge de tenis sau ați uitat-o acasă, nu vă rămâne decât să vă masați singuri. Începeți cu picioarele, gleznele, coapsele, ajungând până la inimă.

Iată cum veți reuși să intrigați vecinii de călătorie, însă veți ieși din avion într-o formă excelentă!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.