"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × one =

9 − five =

La doar trei săptămâni după ce fratele celui mai bun prieten al meu a murit, i-a apărut în vis, într-o noapte și a început să îi povestească ce se întâmplă în viața “de după”.

Acesta i-a spus că în momentul în care te naști, suferi de amnezie și principalul lucru cu care ne confruntăm încă de atunci este acela de a ne aminti lucruri pe care le-am uitat.

Totuși, tot el i-a spus că după ce mori, începi să înțelegi foarte multe lucruri pe care nu le-ai înțeles până atunci.

Iată care sunt acestea:

1. Viața pe pământ nu este o pedeapsă. Nu vii pe pământ pentru a-ți repara greșelile dintr-o viață anterioară și se pare că proverbul ochi pentru ochi, dinte pentru dinte nu se aplică de la o viață la alta.

2. Destinul ne este ales încă de când suntem în pântecul mamei și de aceea ne este atât de greu să înțelegem anumite aspecte ale vieții.

3. Totul se schimbă. În momentul în care mori, realizezi câte lucruri importante iei cu tine și cât de multe lucruri puteai face în mod distinct.

4. Viața este minunată, chiar și atunci când trecem prin necazuri Cu toții facem greșeli, însă fără acestea nu am putea învăța ce avem de făcut mai târziu.

Citește aici cum să iei legătura cu îngerul păzitor!

5. Ești pe acest pământ pentru a interacționa. Așa că nu te mai judeca aspru și nu îi mai judeca nici pe cei din jur.

6. Lucrurile merg într-o singură direcție. Unele finaluri sunt fericite, altele nu, însă trebuie să ne bucurăm de drumul până la acel final.

7. Societatea ne oferă limite. Indiferent ce ai fost învățat până acum, tot ceea ce îți este necesar se află în interiorul tău, ascultă-ți sufletul.

8. Suntem energie pură. Wow, cât de bine se simte atunci când iubești și ești iubit, astfel interacționează energiile.

9. Moartea nu trebuie luată prea în serios. Singurul lucru dureros este acela că te desparți fizic de cei dragi!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.