"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1. Au un simț al identității puternic

Știu cine sunt, iar asta însamnă că știu cu exactitate ce își doresc și ce nu. Acest lucru poate fi fantastic, deoarece alegerea este una înțeleaptă însă de multe ori sunt destul de pretențioși.

2. Intuiția lor exagerată poate strica relațiile

Cum sunt persoane inteligente, intuiția vine de la sine, astfel își vor face foarte multe griji sau își vor da cu părerea de atâtea ori, până când îi vor obosi pe parteneri.

3. Sunt prea atașați

Ajung să pună prea mult suflet în relații cu oamenicare nu își doresc să le fie parteneri pentru întreaga viață.

4. Au un scop măreț, la care nu renunță.

De multe ori își doresc să realizeze multe în plan profesional și abia apoi în cel amoros ajung să fie pretențioși și nu mai acceptă iubirea cu ușurință.

5. Acceptă doar suflete pereche

Pentru ei relația pură constă într-un partener care să le fie suflet pereche. Nu sunt dispuși să facă compromisuri și astfel ajung să rămână singuri.

6. Pot simți pasiunea dar nu și compatibilitatea.

Ei simt profund iar cei din jur îi privesc fascinați, însă au nevoie de compatibilitate pentru a începe o relație.

7. Nu își doresc să cunoască oameni în moduri noi de socializare

Chiar dacă nu au nimic împotriva mediului online, totuși nu își doresc să găsească acolo partenerul de viață.

8. Pot vindeca oameni și atrag persoanele care au nevoie de ajutor.

Da, atracția este reciprocă. Nimic nu este mai frumos decât un suflet bătrân care atrage un suflet neajutorat. Totuși, trebuie să se facă o diferență între o relație de prietenie și una de iubire.

9. Nu le plac jocurile

Pentru sufletele bătrâne întâlnirile sunt plictisitoare și nici nu se simt confortabil să se poarte diferit doar pentru a impresiona pe cineva.

Citește care sunt cele 11 adevăruri ale unui suflet trezit.

10. Au standarde ridicate

Au mari așteptări de la propria persoană, așa că așteaptă mult și de la partener. Totuși, trebuie să învețe să accepte și calitățile persoanei în cauză și să nu judece prea aspru.

11. Au un bagaj

Și aici mă refer la cel al amintirilor. De cele mai multe ori, când ajung să intre într-o relație vin însoțiți de un bagaj, pe care îl vor deschide mereu și mereu. Partenerul se poate sătura la un moment dat de aceste amintiri.

12. Simt teama la fel de intens precum simt iubirea

Raportul de iubire este același cu cel al fricii de a nu pierde partenerul sau de a nu fi suficient de bun pentru partener. Ei nu doar că iubesc intens, ci simt totul intens.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.