"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Ai fost vreodată în preajma cuiva care te-a făcut să te simți bine, doar prin simpla prezență? Nu au intenționat să facă asta, dar simpla lor prezență emana energie pozitivă. Cel mai probabil, aceste persoane aveau o vibrație de care te-ai simțit atrasă.

Probabil că acum te întrebi la ce se referă această vibrație. Noi oamenii suntem energie pură și vibrăm diferit în Univers. Există persoane care ne înalță și alte care ne fac să ne simțim instabili, în prezența lor. Așa cum stațiile de emisie radio au frecvențe diferite, la fel se întâmplă și cu oamenii din jurul nostru. Totuși, fiecare om își poate ridica vibrația, astfel încât să emane energie pozitivă în jur.

După ce am citit câte ceva despre vibrațiee și energii, am început să îmi schimb optica despre viață. Am început treptat să lucrez cu mine și să elimin energia negativă, înlocuind-o cu una pozitivă. Atunci am realizat cât de mult contează să ai în jurul tău oameni cu energie pozitivă și cu vibrație înălțătoare.

PUBLICITATE

Dacă și tu cauți același lucru, îți prezint mai jos o listă cu metode simple prin care îți poți îmbunătăți chiar azi vibrația. Iată care sunt acestea:

1. Respiră

Respirația este cea mai bună formă de curățare a energiilor. Atunci când respiri adânc, corpul se concentrează să emane energie. Pune mâna pe abdomen și inspiră adânc, după care expiră cu toată forța energie pozitivă.

2. Exerciții

Orice formă de mișcare își poate crește vibrația.

PUBLICITATE

3. Râzi

Râsul este principala formă prin care ne simțim bine. Introdu zâmbetul în activitățile zilnice.

4. Privește desene animate

Ele îți vor aminti de cea mai frumoasă perioadă a vieții, copilăria și astfel te vei putea simți protejat și încărcat de energie pozitivă.

5. Afirmă

Afirmă că îți dorești să te înalți, că trăiești în prezent și că emani energie pozitivă, peste tot în jurul tău.

PUBLICITATE

6. Roagă-te!

Nu uita că poți stabili o legătură cu divinitate indiferent de loc sau de timp.

7. Îmbracă-te!

Uneori hainele noi și frumoase ne binedispun și ne fac să ne simțim siguri pe noi. Aranjază-te și ieși din casă!

8. Fii recunoscător!

Mulțumește pentru ziua de azi, pentru faptul că trăiești și pentru ceea ce ai, unii oameni nu au nici jumătate din ce ai tu.

PUBLICITATE

9. Oferă

Fă un gest frumos pentru cineva, astfel vei emana energie pozitivă în jur și îți vei crește vibrația în același timp.

Citește de ce se spune că omul sfințește locul.

10. Spune TE IUBESC!

Spune-le celor din jur cât de mult îi iubești, nici nu realizezi cât de mult contează!

PUBLICITATE

11. Spune-ți același lucru și ție

Nu uita că iubirea trebuie să înceapă cu tine. Apreciază-te pentru ceea ce ești și nu te judeca prea tare!

12. Răsfață-te!

Fă ceva nou, ceva care îți place și te binedispune.

Atunci când creștem nivelul vibrației, ajungem să ne simțim bine în propria piele și să ne simțim liberi. Nu uita, energia nu se oprește la tine ci mai degrabă formează un cerc, a cărui suprafață se tot mărește deoarece vei începe să atragi în jurul tău oameni cu o vibrație la fel de înaltă ca a ta! Oferă energie curată și asta vei primi în schimb, Universul nu rămâne dator!

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]