"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty − one =

5 × 3 =

Cu toții ne dorim o dragoste, care să existe pentru eternitate. Foarte mulți oameni ignoră anumite caracteristici, care nu sunt deloc specifice unei relații de cuplu plin de iubire.
Fără o conexiune unică, relația poate fi de cele mai multe ori doar una de dependență, nu una de iubire.

loading...

Cum poți face diferența, între cele două? Citește și vei afla!

Acestea sunt semnele, despre care vorbeam mai sus:

1. DEVI GELOS

Urăști atunci când partenerul petrece prea mult timp cu o altă persoană și nu cu tine. Ajungi chiar să faci o criză de nervi în încercarea de a-ți opri partenerul să se întâlnească cu acea persoană. Simți că toată atenția lui, trebuie să fie focalizată spre tine.

2. SUNTEȚI MEREU ÎMPREUNĂ

Înainte de începerea relației, aveai un cerc de prieteni, cu care te întâlneai în mod constant, acum însă ieși doar cu partenerul, iar activitățile se rezumă doar la voi doi.

3. ÎȚI ESTE TEAMĂ SĂ NU TE PĂRĂSEASCĂ

Crezi că la un moment dat va apărea cineva care ți-l va fura sau că te va părăsi, pentru cineva mai bun.

4. EȘTI DEPENDENT/Ă

Este bine să petreceți timp împreună, însă atunci când se transformă într-o dependență, nu este deloc bine.

5. AI NEVOIE DE APROBAREA EI/LUI

Dacă ai încredere în celălalt mai mult decât ai în tine, este un prim semn. Trebuie să conteze în primul rând decizia ta și abia apoi a celor din jur.

6. ÎNFĂȚIȘAREA CONTEAZĂ

Uneori rămâi cu acel partener doar pentru că este pe placul familiei sau doar pentru că toți cei din jur îl lac. Ia în calcul nevoile tale, nu pe cele ale celor din jur.

7. VREI SĂ ÎL/O SCHIMBI

Nu există relația perfectă. Fiecare om are plusuri și minusuri, însă dacă simți că ai fi mai fericit cu o persoană diferită, înseamnă că trebuie să îți găsești pe altcineva. Nu schimba un om doar pentru că nu este pe placul tău, fiecare persoană este liberă să fie așa cum își dorește.

Citește cu cine ești compatibil în funcție de semnul tău zodiacal.

8. ÎL/O CONTROLEZI

Chiar te afectează atunci când partenerul nu te ascultă. Îți dorești să ai controlul asupra vieții lui, iar dacă nu îți permite, te superi.

9. CREZI CĂ VIAȚA TA SE VA ÎNCHEIA DACĂ NU ÎȚI MAI E ALĂTURI

Ești atât de obișnuit cu prezența acelei persoane, încât nu îți imaginezi viața fără el/ea.

10. TE APRECIEZI DOAR DACĂ ȘI PARTENERUL TE APRECIAZĂ

Indiferent ce ai face, părerea partenerului are puterea de a-ți controla decizia. Nu uita, tu ești unic/unică și indiferent ce ai face, trebuie să conteze în primul rând pentru tine.
Nu uita, iubirea te eliberează și îți dă posibilitatea de a te tranforma în cea mai bună versiune a ta! Nu pierde timpul cu persoana nepotrivită!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.