"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − one =

one × two =

Din păcate, societatea duce lipsă de femei puternice și cum generațiile se tot schimbă, pentru unii bărbați întâlnirea cu o femeie puternică poate fi o adevărată aventură, ce să mai vorbim de menținerea unei relații…

Femeia puternică este încrezătoare în sine, înțelege ce nevoi are și luptă cu toate forțele pentru a-și atinge țelurile. Acest tip de femeie știe că în viață uneori ești profesor, alteori elev și învață constant din ambele experiențe. Deci, cum îi poate face față un bărbat, unei astfel de femei?

Dragi bărbați, pentru a putea avea o relație frumoasă cu o astfel de femeie trebuie să vă asumați responsabilitatea, doar o persoană la fel de asumată poate fi partenerul perfect pentru ea.

Iată cu ce se poate confrunta un bărbat, atunci când începe o relație cu o femeie puternică:

1. O FEMEIE PUTERNICĂ NU ARE NEVOIE DE UN BĂRBAT CARE SĂ ÎI CÂȘTIGE BĂTĂLIILE

Bărbaţii au nevoie să se simtă utili şi doriţi. Ei trebuie să ştie să se lupte pentru iubirea eternă şi admiraţia femeii de lângă. O femeie puternică va arăta că îşi iubeşte partenerul, dar este independentă şi îşi poate rezolva singură problemele.

Ea va lupta pentru ambii, dar nu are nevoie de un bărbat să îi câştige bătăliile. Dacă are o problema, se va ocupa de ea. Astfel de femei nu stau şi aşteaptă, precum nişte victime, ca bărbatul să găsească o soluţie în locul lor.

2. ȘTIE CE ÎȘI DOREȘTE

Femeile puternice ştiu ce vor, felul în care vor obţine acel lucru şi îşi amintesc de tot ce au trebuit să îndure pentru a ajunge în locul în care se află. O femeie ca aceasta ştie foarte bine ce îşi doreşte.

3. O FEMEIE PUTERNICĂ ȘTIE CĂ UNEORI ESTE VULNERABILĂ

Bărbaţilor le este greu să fie deschişi, atunci când sunt puşi în faţa luării unor decizii dificile. Femeile puternice înfruntă chiar şi durerea, traumele şi experienţele ce le pot schimba viaţă.

Au nevoie de un bărbat corect şi vulnerabil pentru că au îndurat atât de multe în viaţă. Trebuie să ştie că partenerul lor este capabil să navigheze prin marea de incertitudine şi să nu ancoreze în situaţii disperate.

4. FEMEIA PUTERNICĂ NU ESTE INTIMIDATĂ DE INTIMITATE

Este pasională și nu îi este teamă să arate asta. Va cere același lucru din partea partenerului.

5. TE PRINDE DACĂ O MINȚI

Nici măcar să nu încerci, este atât de inteligentă încât va face imediat conexiuni.

6. ARE NEVOIE DE INTEGRITATE ȘI CONSECVENȚĂ

Citește care sunt motivele pentru care barbații trăiesc mai puțin decât femeile.

Femeile puternice nu pot tolera iregularitatea sau personalităţile indecise. Vor să ştie că bărbatul pe care îl iubesc are integritate, este respectuos şi o persoană ce îşi respectă promisiunile.

7. ESTE DURĂ

O femeie puternică a trecut de-a lungul vieţii ei prin încercări şi obstacole extraordinare. Trebuie să fie extrem de puternică. Ştie că poate îndura orice i s-ar ivi în cale, aşa că duritatea ei este de multe ori înţeleasă cu greu de către bărbaţi.

8. NU TE AȘTEAPTĂ

Acest tip de femei îşi vor urma partenerii până în străfundurile iadului dacă ştiu că bărbaţii lor le sunt alături. Cu toate acestea, momentul în care bărbaţii dau înapoi, ele le vor da drumul.

9. TE IUBEȘTE NECONDIȚIONAT

Iubirea unei femei puternice este reală. Precum mamele își iubesc copii, femeile puternice vor susţine şi îşi vor iubi cu ardoare partenerul. Atunci când iubirea este reciprocă, vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-l face pe bărbat să se simtă iubit.

10. ÎNVEȚI CINE EȘTI PRIN EA

Este greu să acceptăm lucrurile care nu ne plac în ceea ce ne priveşte, mai ales atunci când cineva le scoate în evidenţă. Dar, o femeie puternică va oglindi acele aspecte ale bărbatului ei pe care simte că trebuie să i le corecteze.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.