"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Infecţiile tractului urinar sunt de obicei cele mai frecvente motive pentru care vizităm medicii în fiecare an. Atât barabații, însă aceste probleme sunt mult mai frecvente la femei – mai mult de opt milioane de femei vizitează medicii pentru a le prescrie un tratament anual, iar 20% dintre aceştia vor reveni pentru a primi un al doilea tratament, întrucât medicamentele prescrise fie nu au fost adecvate, fie nu şi-au făcut efectul.

Dacă ai avut vreodată o infecţie urinară sau vreo cistită, probabil nu vei uită niciodată simptomele. Acestea încep de obicei cu o nevoie bruscă şi frecvenţa de a vizită toaletă.

Când ajungi acolo, puteţi „stoarce” doar un pic de urină care este de obicei însoţită de o senzaţie de arsură. În cazuri extreme s-ar putea termină cu febra, frisoane, dureri de spate şi chiar sânge în urină.

Infecţia urinară

Această condiție de sănătate dacă nu este tratată repede şi corect, duce în timp la distrugerea rinichilor.

PUBLICITATE

Pentru a veni în ajutorul celor care suferă des de infecţii urinare va prezint în rândurile de mai jos câteva remedii eficiente :

Ingrediente : Splinuţă, Drăgaică, Urzică ( părţi egale din fiecare ) şi facem un mix de plante .

Se prepară o infuzie din 4 linguriţe de mix vegetal la 1 litru de apă iar după răcire se mai adaugă 4 linguriţe de Bitter suedez.

Tratamentul durează 21 de zile, timp în care se bea zilnic acel litru de infuzie, înghiţitură cu înghiţitură, nu tot deodată.

PUBLICITATE

În plus ca un ajutor , atât în infecţia urinară cât şi pentru detoxifierea rinichilor vă recomand următoarea reţetă :

Se prepară un suc din: o sfeclă mică roşie, două mere ionatane sau Golden nestropite (de la ţărani, din acelea mici şi „urâte”), jumătate de kg. varză albă.

Se prepară proaspăt cu 30 de minute înainte de masa de prânz şi se bea sucul rezultat.

Tratamentul durează 7 zile şi dumneavoastră decideţi ordinea în care începeţi tratamentele, preferabil a se opta pentru tratamentul infecţiei urinare dar şi în funcţie de ce vă este util. Poate nu aveţi infecţie şi doriţi doar o detoxifiere a rinichilor.

PUBLICITATE

Citește aici semnele care îți arată că rinichii tăi sunt în pericol!

Infecţii renale, cistice: (Nefrită, glomerulă-nefrită; Pielo-cistite, Cistite; Prostatită şi Hipertrofia de prostată)

– Tinctura de arnică

Se adaugă 30-50 picături în jumătate de pahar de apă sau ceai de muşeţel sau salvie , de trei ori pe zi.

PUBLICITATE

Cură durează 20 de zile cu pauză 10 zile şi se fac 3 cure succesiv.

– Grâu fiert

Doar o zi pe săptămână se consumă numai grâu fiert, dar şi apa în care a fiert grâul. Grâul se spală şi se fierbe.

PUBLICITATE

Cantitatea pe care o preparaţi este în funcţie de metabolismul dumneavoastră. Nu va înfometaţi, deci preparaţi suficient grâu .

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]