"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 − four =

nineteen + 6 =

“Există numeroase studii care demonstrează că simplul act de bunătate și amabilitate poate avea un efect atât asupra celui care îl oferă, cât și asupra celui care îl primește.” Afirmă Liz Bonis, medic în cadrul Clinicii Cincinati.

loading...

Wow, care sunt aceste beneficii? Păi, prin simpla îmbrățișare crește nivelul de oxitocină iar proprietățile acesteia sunt reducerea stresului și reducerea anxietății. Se pare că oxitocina întărește chiar și fibra oaselor.

Vreți o viață intimă de calitate? Se pare că îmbrățișările sunt responsabile și cu acest aspect, ba mai mult se pare că sunt mai bune și decât viagra. Marele O, care este oxitocinul în acest caz, vă imbunătățește viața intimă, deci îmbrățișări, îmbrățișări, îmbrățișări. De asemenea, ajută la producția de cortisol și poți dormi mult mai liniștit. Oxitocinul ne protejează și de bolile cardiace, conform cercetătorii din cadrul Universității din Carolina de Nord. Se pare că persoanele care nu își îmbrățișează partenerii de viață prezintă cu 10 bătăi mai mult de inimă, decât cei care o fac.

Citește cele 13 secrete pentru o viață fericită.

Un alt studiu, realizat de către Universitatea Mellon, din Pitsburg, a demonstrat faptul că îmbrățișarea scade rata predispoziției de a dezvolta anumite afecțiuni sau combate stresul. Au fost evaluați 404 subiecți, cărora li s-a cerut să se îmbrățișeze zilnic, timp de 12 zile. La finalul cercetării au fost expuși unor viruși comuni de gripă. Rezultatul? Riscul de îmbolnăvire era mult mai scăzut.

Spre deosebire de medicamente, îmbrățișările nu costă nimic și nu prezintă reacții adverse….urmările pot fi doar pozitive.

Pe scurt, îmbrățișările te fac să te simți încrezător, fericit, sănătos și să zâmbești! Din păcate nu îți pot da o îmbrățișare, însă îmbrățișază tu pe cineva chiar acum! Indiferent cine ar fi, doar fă-o!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.