"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × four =

17 − three =

În lumea modernă, oamenii sunt învățați să valorifice gândirea rațională. Oare de câte ori nu ai pus în balanță aspecte ale anumitor probleme, ai luat decizia pe care ai crezut-o potrivită, dar ți-ai dat seama că lucruile nu au ieșit așa cum ai plănuit. Parcă nu sunt atât de logice precum credeai.

Din păcate, am învățat faptul că trebuie să ne controlăm intuiția și reacțiile, trebuie să avem o viață controlată. Lumea este plină de oameni care nu își cunosc menirea pe acest pământ, care nu știu cu exactitate ce își doresc de la viață și de cele mai multe ori, petrec timpul pe pământ asemeni unor simpli trecători.

Pentru mulți dintre voi, conexiunea cu intuiția, poate reprezenta o călătorie pe care nu v-ați fi imaginat-o vreodată. Poate părea chiar imposibilă. Poate că și tu credeai că toți acei oameni de succes, au atins culmile datorită unui noroc chiar sau, pentru că așa le-a fost scris.

Nu este adevărat, de curând, oamenii de știință au început să recunoască faptul că intuiția valorează mai mult decât ne-am fi gândit vreodată. De curând, un studiu realizat în anul 2016, a scos la iveală faptul că persoanele care își pot accesa intuiția, pot lua decizii rapide și bune.

PUBLICITATE

Autorul studiului, Joe Pearson, este de părere că intuiția se exersează și poate deveni din ce în ce mai bună, odată cu acumularea experienței. Cu cât vei exersa mai mult, cu atât conexiunile și deciziile tale vor fi mai logice. Acum înțelegi de ce sunt atât de valoroase intuițiile naturale? Cele cu care ne naștem, dar pe care le putem dezvolta?

Deci, cum ajungi să te conectezi cu inutiția?

În primul rând, trebuie să renunți pentru un moment la logică și raționament. Meditează și simte care este adevărata ta intuiție.

Notează tot ceea ce se întâmplă cu tine și, după ce ai localizat pragul intuitiv, încearcă să îl exploatezi.

Relaxează-te, renunță la stres și anxietate, imaginându-ți că ești în permanență protejat de o umbrelă. Fă acest exercițiu cu sinele tău.

Citește cum poți folosi puterea intuiției pentru a obtine ceea ce îți dorești.

Gândește-te care îți sunt visurile, trimite-ți singur mesaje.

Notează-ți pe hârtie toate gândurile și lucrează cu ambele emisfere craniene. Vorbește cu voce tare și concentrează-te asupra răspunsurilor venite din interior. Vei învăța un nou limbaj.

De asemenea, muzica îți poate fi de ajutor, ascultă ceva liniștitor, care să îți inducă starea de relaxare. Conectează-ți trupul, sufletul și mintea. Astfel intuiția va izvorî.

De cele mai multe ori, descoperirea intuiției nu durează foarte mult, însă nu uita că este foarte important să o exersezi și să o dezvolți constant. Încearcă programul sinctuitiv, acesta îți va crește nivelul de dopamină și îți va sincroniza ambele emisfere cerebrale.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

PUBLICITATE