"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 + 12 =

nineteen + 9 =

Chiar dacă pentru muritorii de rând pare ceva de necrezut, în lume există aproximativ 3000 de persoane care au renunțat definitiv la mâncare și apă.

Cum trăiesc? Transformă energia solară în hrană!

Asceții indieni preferă prana

Autotrofi. Așa sunt cunoscuți asceții lumii care au preferat să trăiască consumând la micul dejun… soare. Și asta pentru că la răsărit, acesta este o adevărată hrană energetică, cunoscută sub numele de prană. O metodă interesantă de a se hrăni a fost practicată în vechime de asceții Hindu și Jina și chiar este demonstrată științific.

Pentru început, autotrofii privesc soarele care răsare dimineața. Se începe cu câteva secunde și se poate ajunge chiar la 30 de minute când se consideră că energia solară a fost stocată de creier și transformată în energia necesară activităților de zi cu zi.

De asemenea, asceții optează întotdeauna pentru o plimbare de trei sferturi de oră cu picioarele goale tot în soarele dimineții, pentru a înlătura orice afecțiune psiho-somatică. Prin această metodă inedită în jurul trupului se formează o coroană de energie care are rolul de a alimenta organismul întreaga zi.

Vezi aici câteva demonstrații uimitoare ale manipulării energiilor chi!

Sănătoși 100%

Chiar dacă o persoană normală ar avea grave probleme de sănătate în urma acestui… meniu, după multe cercetări făcute asupra autotrofilor, s-a constatat că aceștia sunt 100% sănătoși, neprezentând nici măcar o scădere a zahărului din sânge.

Mai mult de atât, postul ascetic cu energie solară reglează tensiunea, sistemul urinar, digestiv și circulator și toate funcțiile creierului. Interesant este că animalele atunci când se îmbolnăvesc folosesc o metodă de vindecare asemănătoare, renunțând la mâncare și preferând să stea la soare să dormiteze.

În ceea ce îi privește pe autotrofii din Rusia aceștia cred că un bebeluș poate fi hrănit cu lapte de la mama sa până la vârsta de șapte ani, chiar dacă aceasta nu consumă mâncare solidă. După această vârstă, copilul se poate hrăni cu energie din spațiul cosmic.

Un articol de Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.