"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Atracția izvorăște din energie și de cele mai multe ori nu se găsește doar la nivel fizic, de fapt cea mai puternică formă de atracție se află în subconștient, iar tu nici măcar să îți dai seama de asta.

De cele mai multe ori, atracția este un rezultat pozitiv al evaluării subconștientului, în ceea ce privește compatibilitatea potențială.

Acest lucru înseamnă că, dacă ești atras de o anumită persoană, înseamnă că acea persoană încorporează caracteristicile ce îndeplinesc cerințele tale subconștiente.

Fiecare om este diferit, de aceea este atras de diferite trăsături. De cele mai multe ori încercăm să fim discreți, atunci când vine vorba de atracție, însă există câteva semne care transmit contrariul.

Iată care sunt acestea, în funcție de fiecare zodie în parte:

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Ei vor lua legătura cu tine. Este chiar simplu să îți dai seama când un berbec te place, deoarece va încerca prin orice metodă să îți atragă atenția. Nu îți va fi prea greu să conștientizezi acest aspect…

PUBLICITATE

Taur (21 aprilie-20 mai )

Se vor uita îndelung la tine și te vor șicana. Își doresc să petreacă mult timp în compania ta și să nu te sperie posesivitatea lor, așa reacționează atunci când se simt atrași de cineva.

Gemeni (21 mai- 21 iunie)

Pot fi destul de ciudăței atunci când au o atracție pentru cienva. Sunt foarte buni atunci când vine vorba de flirt, așa că dacă le dai frâu liber, să nu te mire dacă te vor seduce.

Citește aici și Horoscopul Mayaș, cel mai exact horoscop din lume!

Rac (22 iunie-22 iulie)

Se vor interesa mult de starea ta de sănătate. Sunt genul de persoane care îți atrag atenția atunci când faci lucruri rele. De asemenea, preferă conversațiile interminabile și au o vastă cultură generală. De cele mai multe ori, racii sunt foarte afectivi.

Leu (23 iulie-22 august)

Devin foarte generoși. Te simți de parcă nu mai trebuie să faci nimic, deoarece totul este în mâinile lor. Totuși, uneori pot fi destul de posesivi.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Îți vor face viața mai ușoară. Ei sunt cei care fac în locul tău acele lucruri nesemnificative, dar care valorează enorm, dacă sunt luate per ansamblu. Fac totul ca să îți fie mai ușor.

Balanță (23 septembire-22 octombrie)

Pur și simplu vei ști, atunci când o balanță flirtează cu tine, deoarece aceste persoane oferă toate semnele posibile pentru a atrage atenția.

Vezi aici De ce îți este cel mai tare frică în viață, în funcție de zodie

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Ei chiar se implică. Vor să afli tot despre ei, dar asta pentru că sunt foarte curioși să afle la rândul lor lucruri despre tine. Au emoții puternice și se atașează ușor.

Săgetător (22 noiembrie-20 decembrie)

Ei sunt deschiși, în ceea ce privește exprimarea sentimentelor. Te vor face să înțelegi ceea ce simt și îți vor spune franc în față ceea ce își doresc. Nu au nevoie să îți dea semne.

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)

Devin formali în preajma ta. Vor acționa ca și cum ar putea schimba întreaga lume pentru tine, deoarece au puterea să o facă. Vor apela chiar și la persoanele faimoase pe care le cunosc, pentru a te cuceri. Te fac să te simți relaxat și important.

Vezi aici cât de păcătos ești în funcție de zodie!

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Vorbesc mai mult decât în mod obișnuit. Vor să vadă cum gândești, te vor trata asemeni unui prieten, însă vor introduce mici apropouri în discurs.

Pești (19 februarie-20 martie)

Te vor privi direct în ochi. Este posibil ca nici măcar să nu asculte ce le spui, dacă te plac, înseamnă că te cunosc cu adevărat. Este probabil cel mai ușor semn zodiacal de înțeles, atunci când vine vorba de atracție.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

PUBLICITATE