"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

thirteen + eleven =

eighteen − eight =

Arta este o formă puternică de exprimare. Ea cuprinde emoție, duce viața la un alt nivel și poate forma noi comunități.

Picturile, sculpturile sau orice altă formă de artă transmit viziunea asupra lumii, a fiecărui artist în parte și nu numai.

Perspectiva ta poate spune multe despre personalitatea ta, așadar privește cu atenție imaginile de mai jos și află ce spun ele despre personalitatea ta, citind analiza care le însoțește.

Imaginea 1:

tanara domnita din poza
– Ai observat o tânără domniță? Dacă da, înseamnă că ești o persoană optimistă și puțin impulsivă. Cu siguranță ești o persoană plină de viață.

– Ai observat o doamnă mai bătrână? Dacă da, înseamnă că ai foarte multă experiență de viață și ești genul de persoană critică. De asemenea poți găsi o soluție la fiecare problemă.

 

Imaginea 2:

un schelet sau doaua doamne la o cafea

– Ai observat un schelet? Atunci ești destul de realist și puțin cinic. Tu înțelegi că lucrurile bune, în viață, nu durează o eternitate.

– Ai observat o femeie în oglindă? Atunci probabil ești destul de naiv și nu observi pericolele din jurul tău.

 

Imaginea 3:

vezi un iepure sau o rata

– Ai observat o rață? Asta înseamnă că emisfera stângă a creierului tău este mai dominantă și ești o persoană individualistă.

– Ai observat un iepure? Dacă da, atunci emisfera dreaptă a creierului tău este dominantă și ești o persoană destul de tehnică.

– Ai văzut și iepurele și rața în același timp? Atunci ești o persoană creativă, iar imaginația ta este destul de puternică. De asemenea poți citi printre rânduri.

 

Imaginea 4:

iluzia opica cu pisica

– Ai observat că pisica din imagine cobora scările? Dacă da, înseamnă că nu dai atenție detaliilor și ești destul de naiv. Crezi tot ceea ce vezi și nu îți faci prea multe griji.

– Ai observat că pisica din imagine urcă scările? Dacă da, ești o persoană foarte atentă, cu intuiție ascuțită. Tu poți rezolva orice problemă!

Surse foto: brightside

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.