"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − five =

1 × 1 =

Îmi amintesc, copil fiind, că bunica obișnuia să poarte un anumit tip de brățară. Recunosc, mi se întâmpla destul de des să i-o fur deoarece credeam că este o bijuterie foarte scumpă…Ei nu era costisitoare, însă cu siguranță proprietățile ei sunt valoroase!

loading...

Vorbesc acum despre brățările magnetice, cele despre care se spune că ar avea efecte vindecătoare, putând trata durerile datorate osteoporozei sau alte tipuri de dicomfort.

Cum?

Explicația este relativ simplă, țesuturile uman emit impulsuri electromagnetice, iar obiectele magnetice le pot influența.

Ce spun oamenii de știință despre ele?

Citește și cum să scapi de hipertensiune.

Descoperirile arată faptul că brățările magnetice pot restabili echilibrul organismului, afectat de anumite boli. Se pare că terapia magnetică s-a dovedit a fi eficientă în cazul tratării migrenelor sau chiar a cancerului. Totuși, magneții nu sunt recunoscuți oficial în lumea medicală.

Totuși, aveți mare grijă, deoarece aceste brățări nu trebuie purtate permanent, ci trebuie urmată o diagramă asemeni tratamentului medicamentos.

Brățările magnetice au la bază teoria conform căreia energia lor poate restabili echilibrul organismului, atunci când este afectat de anumite boli, astfel, tratamentul cu brățara magnetică poate dura de la câteva ore, până la câteva săptămâni.

Deși există mulți sceptici cu privire la eficiența acestor brățări, singura metodă prin care poți afla adevărul, este să le încerci!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.