"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen − 15 =

one × 3 =

Nu suntem pregătiţi niciodată pentru viaţă, apar evenimente noi, conjuncturi noi şi provocări cărora trebuie să le facem faţă. E dificil,uneori, să apreciem şi să reacţionăm corect faţă de o anumită situaţie.

Ne este greu să admitem anumite nedreptăţi,mai ales când considerăm că nu avem nici o vină. Orice reacţie de-a noastră declanşează reacţii ale celor din jur şi ale întregului Univers,pe care-l punem în mişcare.

Un simplu gest poate duce la o tragedie

Un singur cuvânt, un singur gest făcut în momentul nepotrivit ne aruncă în vâltoarea unor evenimente pe care nu le mai putem gestiona sau,dacă reuşim, ne costă un consum extrem de mare de energie. De pildă, ne putem întâlni cu o persoană depresivă.

De regulă, aceşti oameni au o mare nevoie de afecţiune şi de protecţie. Ei au un comportament bazat pe suferinţă şi frică,ce le schimbă total gândirea şi reacţia faţă de ceilalţi. Sunt trişti, gânditori, parcă trăiesc desprinşi de lumea care îi înconjoară, fără speranţă că ar putea exista o uşă prin care ar putea ieşi.

Contactul cu o astfel de persoană este impresionant.Ei vin în calea noastră prin Legea Atracţiei, ceea ce vrea să spună că undeva, în sufletul nostru, există ceva similar, aflat în stare latentă.

Vezi aici  Secretele punerii în aplicare a legii atracției și artei fericirii

Dacă vom interveni în viaţa unui depresiv, trebuie să fim extrem de atenţi.

Un cuvânt greşit sau un gest îl pot duce la sinucidere. În nici un caz nu trebuie judecaţi astfel de oameni,nu trebuie condamnaţi sau înlăturaţi cu ostilitate. Trebuie doar ajutaţi. Dacă nu ştim cum sau nu putem, e bine să ne vedem de drum cu delicateţe, arătându-le măcar compasiune şi înţelegere.

Nu avem dreptul să adăugăm peste tristeţea lor acuzaţiile noastre,indiferent ce greşeli ar fi făcut. Este cea mai înţeleaptă atitudine.

Tot ce gândim şi facem se întoarce

Există Legea Bumerangului,care spune că totul se întoarce la generator,mai exact, « Ce sădeşti aia culegi »,cum spunea Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Aceste cuvinte exprimă una dintre cele mai puternice legi pe care se bazează Universul.

Nimeni nu poate trece peste ea, absolut toată omenirea funcţionează în spiritul ei. Şi atunci, este lesne de înţeles că bine faci,bine vei avea,cum rău faci,rău vei avea. Dacă ne rezumăm doar la acesta lege, ne schimbăm viaţa radical, în cele mai fine detalii. Pornind de la gânduri, până la acţiunile pe care le întreprindem, primim şi dăruim într-un şir continuu,dominat de conceptul de timp.

Prin urmare, trebuie să acordăm atenţie gândurilor noastre,să cultivăm atitudini binevoitoare, compasiune şi iubire faţă de tot ce ne înconjoară.

Vezi și Când aflăm cine suntem cu adevărat,vom avea cheia împlinirii tuturor viselor noastre

Creaţia a fost « gândită » de Dumnezeu ca ceva perfect, care funcţionează perfect, şi toate se întâmplă pentru evoluţie.

Ne putem bucura de viaţă doar iubind-o şi preţuind orice « atenţie » pe care o primim din partea Creatorului Suprem. Cu El suntem protejaţi şi iubiţi, fără ca alte imixtiuni să mai poată avea efect asupra noastră.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

PUBLICITATE