"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − 12 =

17 − sixteen =

Ce poate fi mai minunat într-o zi caniculară să te cufunzi în apa binefăcătoare a unui izvor de munte?

loading...

Mai ales că acesta nu aduce doar bucurie sufletului ci și tămăduire trupului.

Cel mai vechi leac din medicina populară

Chiar dacă în acest moment terapia cu apă de izvor nu mai este atât de mediatizată, reprezintă cel mai vechi leac din medicina populară pentru a da sănătate organismului.

Metoda este extrem de simplu și 100% cu rezultate uimitoare.

Pentru cei mai puțin sensibili, spălarea cu apă de munte se face la primele ore ale dimineții (sau la prânz când apa se încălzește) și se realizează astfel: se intră în apă până la glezne, apoi se ia un prosop de bumbac și se îmbibă cu apă rece și se masează bine pielea de la picioare spre cap.

Vezi aici Ce se întâmplă atunci când bem apă pe stomacul gol, imediat după ce ne-am ridicat din pat

Corpul nu se șterge ci se lasă să se usuce treptat. La acest tip de tratament răspund afecțiuni precum reumatisme în forme ușoare, sensibilitate la frig, digestie lentă, atonie digestivă, obezitate, celulită, vergeturi.

De asemenea, terapie le este utilă persoanelor care suferă de îmbătrânire prematură a pielii, depresie sau anxietate.

Atenție! Procedura nu se face de persoanele foarte obosite sau suferinde de răceală sau afecțiuni cardiovasculare grave. Copiii sub cinci ani nu au voie să stea în apă mai mult de un minut.

Un articol de Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.