"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × 1 =

eight + twelve =

În decursul vieții, oamenii experimentează tot felul de emoții, de la fericire, până la ură, ajungând chiar să dezvolte depresie. Fiecare dintre aceste emoții creează un sentiment distinct asypra organismului tău. În funcție de emoțiile pe care le percepem, organismul emană o serie de chimicale. De exemplu, dacă organismul eliberează serotonină, dopamină sau oxitocină, te vei simți fericit. În sens contrar, dacă organismul eliberează cortizol, ești stresat.

loading...

Ce se întâmplă atunci când avem o gândire negativă mereu? Sau atunci când avem o gândire pozitivă mereu? Dar atunci când nu suntem încărcați energetic nici pozitiv, nici negativ? Hai să aflăm în ce mod ne afectează organismul toate astea.

Pozitiv vs. Negativ

Viața ta este duală? Poate că răspunsul va fi nu, însă cu siguranță ne petrecm foarte mult timp din viață judecând diferite aspecte. Creierul este o uneltă extrem de puternică a organismului nostru, așa că el are capacitatea de a distinge între bine și rău, pozitiv sau negativ, însă problema se pune în felul următor, lucrurile sunt total pozitive sau total negative?

Renunță la percepții cât mai mult posibil

Dacă gândești în deaproape vei realiza că nu există doar percepții pozitive sau negative, ci, mai degrabă o combinație a acestora. Astfel, adevărata concluzie se trage în funcție de situația în care ne aflăm, modul în care ne simțim atunci când se petrece o anumită acțiune. Important este să vedem mai departe de asta, să nu tragem concluzii pripite și să vedem totul într-o altă manieră. Este foarte important să renunțam la a-i mai judeca pe alții și să întelegem cum izvorăsc anumite sentimente, deoarece acestea ne pot afecta sănătatea.

“Dacă vrem să fim sănătoși, trebuie să ne dorim cu toată tăria asta și să aflăm care este cauza bolii. Abia apoi ne putem vindeca! ” ~ Hippocrates

Legătura dintre minte și suflet

Această legătură este foarte puternică, chiar dacă nu poate fi percepută sub o formă vizuală, percepția poate afecta sănătatea organismului. Putem avea o atitudine pozitivă și să fim sănătoși sau, ne putem baza pe latura negativă, ce ne va afecta grav sănătatea. Tu ești singurul care poate decide pentru sănătatea ta! Gândește pozitiv și lasă în urmă aspectele problematice ale vieții!

Citește aici de ce dorințele noastre sunt întotdeauna ascultate de Dumnezeu!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.