"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − 9 =

19 + 17 =

“Copiii din zilele noastre nu mai vor căsnicii. Prea mulți prieteni de-ai lor s-au căsătorit, după care au divorțat. Pur și simplu nu mai cred în căsătorie.” – Wally Schirra (1923-2007), Fost astronaut american.

Dacă nu crezi în ceva, cu siguranță nu vei face acel lucru!

Mariajul poate fi un exemplu clar. Unii îl consideră a fi ceva serios, iar alții nici măcar nu se gândesc să își întemeieze astfel o familie.

Unii oameni preferă să nu se compromită, pentru ei căsnicia nu este o opțiune în viață.

Nu îți dorești o familie tradițională? Nu vrei copii? Nu îți pasă de normele societății? Da, da, da. Nu este nimic în neregulă cu aceste opțiuni și nici nu trebuie să reprezinte motivul unei discuții în contradictoriu.

Ce se întâmplă cu cei care totuși decid să se căsătorească? Rata de 50% divorțuri nu prea le susține decizia, așa este?

Totuși, care sunt motivele, pentru care oamenii divorțează? Azi ți-am pregătit cele mai bizare 8 motive. Citește și spune-ne părerea apoi!

1. “POT SĂ PARIEZ PE NEVASTĂ-MEA!”

Un rus, după ce și-a pierdut toți banii la jocurile de noroc, a mizat pe propria nevastă. Cum ghinionul îl tot urmărea, a pierdut pariul.

“A fost umilitor și m-am simțit rușinată, dar din momentul în care am aflat că fostul meu soț a pariat până și pe mine, am știut că trebuie să renunț la căsnicie. Soțul care m-a câștigat în urma pariului este foarte șarmant, așa că avem o relație frumoasă, chiar dacă acestea au fost circumstanțele în care ne-am întâlnit.” A menționat femeia pariată.

2. “ÎȚI ARĂT EU ÎNGHEȚ!”

Aceasta este o poveste extrem de bizară. Un japonez a răspun negativ, atunci când soția l-a întrebat dacă i-a plăcut filmul Frozen, așa că aceasta a hotărât să divorțeze.

3. “NU ÎNȚELEGI, E POSEDATĂ!”

În religia catolică, posesia demonică este văzută ca a fi reală, însă chiar și cei mai înfocați credincioși pun la îndoială această legendă.

Un italian, menționa că soția sa avea un comportament ciudat, încă din anul 2007. Arunca icoanele și scuipa crucile. Așa că a decis să divorțeze de ea, deoarece considera că e posedată.

4. “EȘTI PREA….DRĂGUȚ…”

Această poveste este chiar tristă. În cadrul emisiunii Divorce Court, o femeie pe nume Rashida Lucas, a menționat faptul că a divorțat de soțul ei, pentru că era prea drăguț. Se pare că soțul gătea atât de bine, încât ea s-a îngrășat, așa că a considerat că mai bine taie răul de la rădăcină. Sau oare anumite mese?

5. “VREAU SĂ DIVORȚEZ!”

Se pare că un tânăr, în vârstă de 34 de ani, a divorțat de soția sa, după ce s-a speriat când a văzut-o nemachiată. Cei doi înotau în ocean, iar machiajul femeii s-a șters. Nu i-a plăcut ce a văzut, așa că a înotat în altă direcție… :)))

6. “NU EȘTI TU DE VINĂ…ESTE ALTCEVA….”

O femeie din Nigeria a hotărât să pună capăt relației de căsnicie, după doar o săptămână, deoarece soțul era prea dotat.

“Când a venit momentul, credeam că ne vom simți amândoi bine, însă nu a fost așa, deoarece soțul meu era prea dotat. A fost un coșmar!” a menționat Aisha Dannupawa.

7. “L-AI VOTAT PE ĂLA?”

Cu siguranță nu toată lumea îl place pe Donald Trump, cei mai mulți îl urăsc, însă a devenit chiar și motiv de divorț, într-o familie.

O femeie, a hotărât să divorțeze, după ce a aflat că soțul ei votase cu Trump.

“Pur și simplu m-am simțit trădată! Nu puteam să fac una stfel de compromis, nu puteam să accept lângă mine un om cu alte principii.” A menționat femeia.

Asta da impunere de respect! :))))

Citește această poveste emoționantă a unui divorț.

8. “BANII PRIMEAZĂ, DRAGULE!”

După o căsnicie de 25 de ani, Denise Rossi, a hotărât să divorțeze. Motivul? Femeia câștigase 1.3 milioane de dolari la loterie și voia să fie liberă acum. Din păcate nu s-a gândit că banii vor fi împărțiți la divorț.

Nu a fost o măsură prea inteligentă…

Deci, indiferent care ar fi motivul pentru care nu vrei să te căsătorești, sper să nu fie acestea motivele divorțului…

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.