"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Atunci când te îndrăgostești simți că lumea este a ta. Nu auzi și nu vezi nimic în jur, ai ochi doar pentru persoana iubită.

Dacă relația nu funcționează așa cum ne dorim, ajungem să fim deprimați, însă uneori parcă simțim încă de la început că ceva nu merge bine. În alte situații, oamenii preferă să rămână într-o relație doar pentru că s-au obișnuit cu persoana de lângă.

Cea mai grea situație în care te poți afla este aceea a unei relații cu un psihopat. De ce? Pentru că la început pare partenerul perfect, făcând orice să te cucerească, apoi începe să își arate adevărata față, după ce este sigur că te-a prins în capcană. Oricât ai încerca să îi justifici comportamentul, nu vei ajunge vreodată la o concluzie.

PUBLICITATE

Decât să trăiești în negare și să îți spui că totul va fi ca la început, mai bine pui punct relației. Nu ignora semnele evidente ale unei relații bolnăvicioase și nu face sacrificii pentru un om, care nu merită.

Iată care sunt semnele că ești într-o relație cu un psihopat:

1. Te minte și îți lezează stima de sine

Psihopații acționează în felul următor: îți intră în suflet și în minte, apoi te vor controla astfel încât să faci doar ceea ce își doresc ei. De asemena sunt mari mincinoși și pur și simplu nu se pot abține. Fie că este vorba despre o minciună nesemnificativă sau o invenție în adevăratul sens al cuvântului, psihopatul va face orice pentru a te pune într-o lumină proastă și pentru a te leza. Ieși imediat din relație, deoarece vor proceda așa mereu!

Fă și tu testul care te ajută să te redescoperi!

2. Te izolează de prieteni și familie, pentru a nu avea la cine să ceri ajutorul

Dacă vei face asta, vei ajunge să rămâi singur. Acesta este punctul în care vrea să te aducă un psihopat. Punctul în care vei depinde doar de el. Se asigură că toți cei din jur s-au distanțat de tine, apoi începe să te controleze. Nu lăsa niciodată lucrurile să degenereze.

PUBLICITATE

3. Dacă lucrurile nu stau așa cum și le-a imaginat, dă vina pe tine

Se întâmplă rar ca acești psihopați să ocupe funcțiile pe care și le imaginează. Modul în care manipulează oamenii se întoarce la un moment dat împotriva lor și booom, Karma intră în acțiune. Dacă se întâmplă asta, vor spune că tu ești de vină pentru ceea ce li se întâmplă.

4. Dacă relația nu funcționeaz, tot tu ești de vină!

Atunci când lucrurile încep să scârțâie în relație, va spune că este vina ta. Chiar dacă încerci să porți o discuție cu acea persoană, îți va aduce contraargumente și va întoarce lucrurile în favoarea ei. Deci, în cele din urmă tot tu vei fi de vină! Nu cred că ai nevoie de o persoană care vrea să te manipuleze, în viața ta!

5. Te face să te simți inconfortabil, cu orice ocazie

Atunci când o persoană te critică mereu, stima de sine începe să scadă. Cum face asta un psihopat? Te critică în prezența celor din jur, cu orice ocazie și la cel mai mic gest. Găsește doar defecte și nici nu mai înțelegi de ce mai continuă relația. Nu uita, dacă nu mai ești fericită sau respectată într-o relație, ieși din ea. Nu are să îți aducă nimic bun!

PUBLICITATE

6. Nu simte emoție în preajma ta

După ce te-a făcut să te îndrăgostești, la începutul relației, începe să devină rece și parcă nu mai are niciun sentiment frumos, pentru tine. Păi da, este adevărat, nu a avut sentimente nici la începutul relație, ci doar a jucat teatru… Ieși imediat din astfel de relații, deoarece vei fi înconjurată în permanență de minciuni.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]