"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × 3 =

ten − eight =

Arama sau cuprul este un mineral, ale cărui proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene sunt cunoscute în întreaga lume. Cadrele medicale folosesc cuprul pentru a preveni infecțiile comune, iar medicina tradițională folosește vasele din aramă pentru a întări sistemul imunitar.

loading...

Urmând acest model, putem spune că brățările din aramă devin din ce în ce mai populare. Au fost utilizate dintotdeauna cu scopul de a menține sănătatea, dar nu și ca tratament. Cuprul este un metal extrem de folosit în domeniul medical. De multe ori, paturile spitalelor conțin cupru, tocmai pentru a preveni formarea anumitor infecții, precum cele datorate stafilococilor. Consumul de apă dintr-un vas din cupru poate fi benefic persoanelor care suferă de boli cronice.

De curând, brățările din aramă au devenit extrem de populare și se pare că ne ajută foarte mult organismul.

Care sunt beneficiile acestor brățări? Haideți să aflăm!

1. Brățările din aramă pot trata inflamațiile

În cazul persoanelor care suferă de afecțiuni inflamatorii, precum artrita, s-a demonstrat faptul că pe articulațiile lor era o depunere mare de cupru. De asemenea, cuprul poate avea și un rol protector, în ceea ce privește reducerea inflamațiilor. Acesta este motivul pentru care persoanele care suferă de gută, artrită sau afecțiuni la nivelul articulațiilor se bucură doar de beneficii, dacă vor opta să poarte acest tip de brățară.

2. Brățările din cupru sunt antimicrobiene

Citește ce se întâmplă dacă bei apă dintr-un vas de cupru in fiecare zi.

Cuprul este o substanță antimicrobiană, rezistentă la stafilococ. Dacă vei purta o brățară din cupru, ai încredere că vei fi ferit de foarte mulți microbi.

3. Brățările din cupru ajută la absorbția de minerale

Cuprul este în sine un mineral și astfel poate menține imunitatea organismului. Există teste care atestă faptul că brățările din cupru pot introduce minerale în organism, prin simpla lor purtare. Astfel, doar avându-le la mână poți fi sigur că organismul tău beneficiază de minerale.

4. Brățările din cupru cresc imunitatea

Cuprul este esențial, atunci când vine vorba de întărirea sistemului imunitar. În cazul persoanelor anemice, se pare că suplimentele din cupru și fier reacționează eficient. Cuprul ajută la producerea celulelor sangvine, ținând infecțiile la distanță.

Vorbind de brățări, mai există o tehnică abordată de medicina chinezească și implică tot purtarea anumitor brățări. Brățările magnetice ajută la echilibrarea energiei din organism și pot fi aliatul tău în lupta cu boala.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.