"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × five =

ten − 5 =

Existenţa să solitară nu este preferinţă lui sau un temperament antisocial – el este pur şi simplu un suflet vechi. Vechi în inima, vechi în minte şi vechi în suflet, această persoană este un suflet vechi, care îşi găseşte viziunea să asupra vieţii foarte diferită şi mult maturizată faţă de cei din jurul lui.

Iată mai jos motivele pentru care sufletele vechi își găsesc cu greu persoana iubită!

1. Au o identitate de sine bine definită.

Ştiu bine cine sunt, aşa că ştiu exact ce să caute la un partener/o parteneră. Acesta este totodată un avantaj, dar şi un dezavantaj, întrucât astfel îşi limitează singuri oportunităţile de a cunoaşte şi alte tipuri de oameni.

2. În unele situaţii, intuiţia lor deosebit de dezvoltată poate ruina relaţiile.

Sunt deseori predispuşi la sentimente de îndoială datorită tendinţei de a supraanaliza lucrurile. Această tendinţă poate şubrezi, în timp, chiar şi relaţiile foarte sănătoase.

3. Mulţi sunt prinşi în tumultul relaţiilor de tip flacără geamănă.

Se ataşează de parteneri care nu reprezintă neapărat „suflete pereche”, ci mai degrabă „suflete îngemănate”, care le reflectă personalitatea asemenea unor oglinzi.

Citește aici cele mai bune 7 modalități de a intra în contact direct cu Sinele Superior

4. Adesea, prioritatea lor este nu dragostea, ci îndeplinirea altor obiective măreţe.

De obicei, aceşti oameni îşi propun să realizeze planuri măreţe înainte de a-şi găsi dragostea, asta pentru că sufletele vechi iubesc cu toată fiinţa lor. Dacă încep o relaţie amoroasă înainte să-şi ducă la bun-sfârşit idealurile, dragostea îi distrage de la eforturile pe care şi le asumă.

5. Nu se liniştesc până ce nu pot spune cu certitudine că şi-au găsit sufletul pereche.

Au nevoie de o iubire de profunzime, de o dragoste plenară, absolută. Preferă să rămână singuri decât să întemeieze o relaţie de dragoste pe care nu o pot trăi din plin.

6. Consideră că este uşor să găsească pasiune, dar nu şi compatibilitate perfectă.

Profunzimea lor interioară le conferă o aură fascinantă, aşa că nu le este greu să găsească iubire şi pasiune. Ceea ce primează pentru ei, însă, este rezonanţa perfectă cu partenerul sau partenera.

7. Preferă să cunoască oameni noi prin mijloace clasice.

Nu au nimic împotriva site-urilor şi portalurilor de matrimoniale şi întâlniri online, dar preferă calea naturală de a înfiripa o relaţie cu cineva. Întâlnirile pe nevăzute sau alte forme de „dating” li se par prea superficiale ca să fie luate în serios.

Vezi aici  cele 7 experiențe prin care trece trupul în momentul morții!

8. Sunt vindecători prin definiţie, şi adesea atrag oameni care au nevoie de ajutor, nu de dragoste.

Și această atracţie este reciprocă. Pentru un suflet vechi este foarte satisfăcător să poată ajuta cu adevărat pe cineva aflat în dificultate, doar că trebuie să conştientizeze că, la un moment dat, vor trebui să caute pe cineva pentru ei înşişi, şi nu invers.

9. Nu agreează „jocul” întâlnirilor amoroase.

Mai ales la vârste mai înaintate, jocul, sau ritualul formulaic pe care îl presupune căutarea unui partener sau unei partenere potrivite devine agasant şi insipid. Flirtul şi jocurile atracţiei nu îi încântă şi nu îi împlinesc.

10. Au standarde foarte ridicate.

Au aşteptări de sine foarte înalte, aşa că au aşteptări la fel de mari şi de la partenerii/partenerele lor. Le este greu să accepte compromisuri când vine vorba de întemeierea de relaţii.

11. Poartă mult balast emoţional

Persoanele foarte evoluate pe plan interior au atins acest nivel de profunzime şi înţelepciune tocmai prin înfruntarea multor obstacole şi probleme, dar este posibil ca nu toate conflictele interioare să se fi stins.

Problemele nerezolvate şi balastul emoţional îi poate împiedica să se bucure cu adevărat de iubirea oferită de partener/parteneră.

12. Teama pe care o simt este la fel de intensă ca sentimentele de dragoste pe care le nutresc.

Intensitatea cu care iubesc este direct proporţională cu intensitatea fricii de a nu pierde iubirea de care se bucură.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.