"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 − 5 =

11 − 6 =

Ți se întâmplă des să visezi anumite simboluri, dar nu îți poți da seama ce transmit? Dacă se încadrează în lista de mai jos, acum vei afla secretul lor!

loading...

 

1. Zborul

De cele mai multe ori, acest vis transmite ambiție. Unde vrei să ajungi? Întâmpini probleme în drumul tău? De cele mai multe ori, acest tip de vis ne lasă plini de energie, ziua următoare. Nu-i așa că simți o senzație de libertate și de împlinire sufletească, după ce visezi asta?

2. Cascadele

Atunci când visăm apă, de cele mai multe ori aceasta transmite emoție și puritate. Este foarte bine să visezi cascade, deoarece simbolizează faptul că treci într-o nouă etapă, purificat!
Dacă visezi cascade, adresează-ți următoarea întrebare: este o cascadă voluminoasă sau nu? Cum depășești obstacolele? Este cascada într-o junglă întunecată sau pe o plajă liniștită?

3. Dinți

Acest vis este foarte des întâlnit. Dacă visezi că îți scoți dinții, înseamnă că trebuie să se afle un secret, iar dinții cariați simbolizează teamă sau anxietate. De cele mai multe ori, acest vis apare în perioade în care ești stresat sau ai probleme sentimentale. Dacă visezi dinți, adresează-ți următoarele întrebări: ce simți în momentul în care îi visezi? Cum te descurci în viața de zi cu zi?

4. Moarte

De cele mai multe ori, visul simbolizează încheierea unei etape. Poate fi vorba de o etapă bună sau una rea. Acest vis nu este neapărat negativ, deși ideea în sine este macabră. De asemenea, este posibil să te confrunți cu probleme emoționale, în viața de zi cu zi. Adresează-ți următoarele întrebări: în vis apare o persoană dragă murind? Ce stare îți conferă acest vis?

5. Gravidă

Acest vis îți prevestește o dezvoltare pe mai multe planuri, poate fi vorba despre iubire sau chiar avansarea în funcție, la locul de muncă. Ce încerci să dezvolți? Cu ce transformări de confrunți?

 

6. Casă

Acest vis simbolizează aspecte diferite ale personalității. În funcție de tipul de casă, interpretarea poate fi aprofundată. Un pod, de exemplu, poate simboliza temeri ascunse, iar beciul transmite dorința de a te ascunde de lumea reală. Ai grijă de organismul tău? Care este statutul tău în societate?

 

7. Bani

Visul în care apar banii simbolizează modul în care noi percepem lumea. Cu siguranță te trezești cu senzația de mulțumire, asta dacă ai visat că ai bani. Dacă visezi că trebuie să dai bani cuiva, înseamnă că îți este teamă să nu pierzi ceva sau pe cineva. Visele în care apar bani se referă la abundență, atât financiară, cât și emoțională.
Iubești ceea ce faci? Ai datorii? Ce ai face dacă ai câștiga la loto?

8. Adulter

Acest vis transmite anumite dorințe sexuale ascunse, pe care dorești să le experimentezi. De asemenea, poate reprezenta faptul că ai probleme în relația de cuplu.  Îți este teamă să nu pierzi pe cineva drag? Ești nefericit în relația ta?

9. Foc

Visele în care apare focul, depind de situație. Dacă vezi un foc de la distanță, înseamnă că simți nevoia de transformare. Dacă te joci cu focul în vis, înseamnă că ai de luat decizii riscante. Dacă dai tu foc la ceva, înseamnă că ești furios, în viața reală. Eviți situațiile riscante?

10. Dezbrăcat

Și acest vis este foarte comun, deoarece se află în strânsă legătură cu teama de a ne expune. Dacă visezi o altă persoană, dezbrăcată, înseamnă că vei afla purul adevăr, al unei situații. Acest vis îți transmite faptul că trebuie să accepți anumite situații. Îți este teamă ca oamenii să vadă adevărata ta față?

Visele sunt episoade ale vieții noastre, din care trebuie să învățăm și pe care trebuie să le interpretăm. Acestea reprezintă o sugestie a subconștientului, a formei în care vedem lumea.

Tu cunoști alte simboluri ale viselor?

Lasă-ne un comentariu în rubrica de mai jos!

“Visele…încearcă să exprime ceva ce egoul nu înțelege!” – Carl Jung

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.