"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × one =

17 − 4 =

În Shanghai, un pasager vârstnic a determinat întârzierea unui avion, în data de 27 iunie, doar pentru că avea o superstiție. A introdus monede în motorul avionului, pentru a-i purta noroc. Date confirmate de oficialii Chinei.

loading...

Femeia a fost reținută de către poliția din Shanghai, pe aeroportul internațional, datorită unui incident bizar. Astfel, aproximativ 150 de călători au fost evacuați din avionul care urma să ajungă în Guangzhou, sudul Chinei, determinând astfel o întârziere de cinci ore.

Femeia în vârstă de 80 de ani, a aruncat nouă monede în motorul avionului, înainte de îmbarcare.
Opt dintre monede au ratat ținta, însă una singură a ajuns în motor, a menționat un reprezentat al poliției.

Femeia, pe numele ei Qiu, călătorea împreună cu soțul, fiica și ginerele.

“O bătrână a aruncat monede în motorul avionului și astfel a făcut ca zborul să fie întârziat cu circa 5 ore. Pasagerii implicați în acest incident, au fost imediat scoși din avion, de către poliție.”- a menționat un reprezentant al companiei de zbor China Southern Airlines.

“Pentru a ne asigura că zborul se desfășoară în siguranță, compania a evaluat cu atenție motorul avionului.”

Citește și Fiți bunică, NU servitoare!

Acest articol a fost distribuit de zeci de mii de oameni, având drept comentariu :”Bunica, aceasta nu este o fântână, în care arunci bani pentru a-ți pune dorințe!”

Reprezentantul poliției a menționat că bătrâna era o adeptă a Budismului și credea că acele monede îi vor proteja, pe durata zborului.

Femeia a fost absolvită de orice vină, deoarece poliția a înțeles că acțiunea sa nu viza direct punerea în pericol, a siguranței călătorilor și pentru că avea peste 70 de ani. În alte circumstanțe, bătrâna ar fi putut să petreacă 5 zile după gratii.

Sursa: Channel News Asia

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.