"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Sunt o fire foarte deschisă și îmi place să întru în discuţie cu orice persoană pe care o întâlnesc. În nenumăratele discuții pe care le port cu diverși, aflu destul de multe, printre care și tratamente naturiste, rețete urmate de acele persoane, rețete ce au avut efect mai mult sau mai puțin.

Mai auzisem de vinul de pătrunjel care reglează tensiunea arterială, uşurează respiraţia la bolnavii cu cardiopatie ischemică şi angină pectorală și înlătură orice dureri sau înţepături la inimă, însă nu aveam prea multe confirmări. Acum, pentru că am suficiente confirmări, am decis să vă recomand şi dumneavoastră acest remediu extrem de eficient!

Este vorba despre vinul de pătrunjel!

Pentru a-l prepara veți avea nevoie de:

PUBLICITATE

– 10 tulpini mari de patrunjel cu tot cu frunze

– 1 litru de vin alb natural

– o lingură de oțet din vin sau de mere

PUBLICITATE

– 300 de grame de miere

Citește aici 4 moduri prin care faci diferența între un atac de cord și un atac de panică!

Mod de preparare:

PUBLICITATE

Spălați bine pătrunjelul, tocați-l mărunt și așezați-l într-o oală. Turnați vinul și oțetul peste, apoi puneți oala pe aragaz, la foc mic. Fierbeți aproximativ 10 minute amestecul.

După ce a fiert, se lasă să se răcească, se strecoară apoi se adaugă mierea, amestecând foarte bine până la omogenizare.

Se depozitează în sticle bine spălate şi opărite, se astupă şi se păstrează numai la frigider.

PUBLICITATE

Administrare : se vor lua 2-3 linguri pe zi înainte de mesele principale.

Durata tratamentului: permanent.

Un articol de : Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]