"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × 3 =

six − 3 =

Simptomele de reumatism şi de gută sunt foarte supărătoare, şi adeseori includ dureri accentuate, dar aceste manifestări pot fi gestionate eficient cu ajutorul unui remediu vechi!

loading...

Autorul acestui tratament naturist este fitoterapeutul Popov, care descrie în detaliu beneficiile sale în cartea Plante medicinale din popor, publicată în anul 1967.

Tot ce-ţi trebuie ca să prepari acest leac sunt 50 de ml de tinctură din muguri de plop și 100 de grame de unt!

Mod de preparare:

Amestecă tinctura cu 100 de grame de unt proaspăt, pe care l-ai lăsat înainte să se înmoaie, omogenizează bine amestecul, apoi ţine-l la frigider într-un recipient închis.

Aplicare:

Freacă zonele dureroase cu acest preparat. Mugurii de plop au proprietăţi antibacteriene, antivirale, antiinflamatoare şi analgezice puternice.

Pe lângă faptul că alină simptomele reumatismului şi gutei, mugurii de plop grăbesc vindecarea rănilor, coboară tensiunea arterială şi ameliorează durerile de cap, gripa, durerile de gât, laringita, bronşita, pneumonia, bolile urinare şi eczemele.

Citește aici și despre un alt tratament natural care reduce considerabil durerile!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.