"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Brățari tip elastic sunt văzute deseori la mâinile femeilor și bărbaților de orice vârstă. Fiecare le poartă cu un anume scop.

Shauna Harvey poartă și ea la încheietura mâinii nu unul, ci 5 elastice, dintr-un motiv nebănuit de nimeni dintre noi. În niciun caz, nu este vorba de aspect estetic. Este pur și simplu un truc simplu.

Mamă a doi copii, ea a dezvăluit pe facebook că a apelat la acest truc pentru a-și gestiona mai bine viața, dar cu totul și cu totul special spre a-și îmbunătăți relațiile cu copiii săi.

PUBLICITATE

Uneori este foarte greu pentru Shauna să-și păstreze calmul cu fiul său de 4 ani care are tendința să facă tot felul de prostii. De aceea, femeia a hotărât să poarte zilnic 5 elastice la încheietura mâinii.

Metoda inedită o ajută să nu-și piardă răbdarea și să aibă cea mai bună relație cu băiatul ei, după cum explică într-o postare pe facebook: “Port 5 elastice la încheietura mâinii, de la trezirea fiului și până când se culcă. Ele reprezintă fiecare moment în care îmi pierd răbdarea și încep să vorbesc urăt.”

Cum procedează. De fiecare dată când se enervează, Shauna scoate unul dintre elastice. Ca să le recâștige, tânăra mamă și-a propus să desfășoare 5 activități interactive pozitive cu băiatul său, indiferent că e vorba de un joc, o poveste sau chiar de un dans…

PUBLICITATE

La sfârșitul zilei, cele 5 brățări trebuie să se afle la locul lor.

Trucul îmbrățișat și de alte femei aflate în aceeași situație a fost partajat prima data pe blogul “The Reformed Idealist Mom.”

Însăși Kelly (fondatorul blogului), a fost convinsă de tehnica originală, deși la început credea că va cădea în aceeași capcană a obiceiului de a se enerva cu copiii.

PUBLICITATE

Mai târziu, bloggerița a înțeles că trucul este o adevărată minune pentru orice mamă.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]