"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Elixriul tinereţii, descoperit într-o mânăstire din Tibet, pe care îl putem prepara singuri cu doar două ingrediente! Poate vindeca sau ameliora orice afecţiune, fiind, în acelaşi timp, cura de slăbire perfectă!

Există cel puţin două antibiotice naturale în usturoi, care sunt eficiente împotriva a peste 30 de feluri de bacterii cauzatoare de boli.

Substanţele fitochimice din usturoi pot opri complet procesele de putrefacţie şi fermentaţie din intestine.
Usturoiul conţine germaniu, care luptă eficient împotriva afecţiunilor cardiovasculare.

Putem vindeca complet o disbacterioză (degenerarea microflorei intestinului gros – o tulburare ce afectează 90% dintre copii şi adulţi ) consumând suc de usturoi timp de două săptămâni.

PUBLICITATE

Reţeta pentru „elixirul tinereţii” a fost găsită în anul 1971 de o echipă UNESCO într-o mânăstire din Tibet, fiind datată dinaintea erei noastre.

Extractul de usturoi curăţă grăsimea acumulată în corp, elimină depunerile de calciu insolubil, îmbunătăţeşte considerabil metabolismul, curăţă vasele de sânge, previne infarctul, ateroscleroza şi paralizia, aduce claritate mentală, îmbunătăţeşte vederea şi regenerază organismul.

Cum se prepară?

Luaţi 350 de grame de usturoi proaspăt decojit , zdrobiţi-l şi amestcaţi-l cu 250 de ml de votcă (sau alcool de minim 40%).

Închideţi bine borcanul şi depozitaţi-l într-un loc întunecos şi răcoros (dar nu la frigider), timp de zece zile.

PUBLICITATE

După scurgerea celor 10 zile, strecuraţi apoi puneţi lichidul rezultat în alt borcan (ar trebui să aibă o culoare verzuie) şi păstraţi-l într-un loc întunecos timp de alte patru zile.

VEZI AICI CUM POŢI OBŢINE CELE MAI BUNE MĂŞTI NATURALE

Acum este gata pentru a fi consumat, astfel:

PUBLICITATE


După aceasta, luaţi 25 de picături, de trei ori pe zi, până terminaţi extractul.

Fiecare cantitate se ia cu 20-30 de minute înainte de masă, cu un pahar cu apă sau cu 50 ml lactate fermentate (iaurt, kefir, lapte bătut), dacă aveţi probleme digestive.

Pentru că terapia tibetană cu usturoi este o adevărată cură de detoxifiere, este posibil să apară simptome, cum ar fi: durerile de cap, de stomac, ficat, crampe intestinale sau musculare, diaree, ameţeli, semne ale unei răceli, tuse, palpitaţii etc., dar acestea ar trebui sa dureze doar trei, patru zile, semn că remediul funcționează.
Beţi mai multă apă între mese şi respectaţi orele de masă.

CITEŞTE DESPRE CELE MAI BUNE REMEDII POPULARE PENTRU O INIMĂ VEŞNIC TÂNĂRĂ

PUBLICITATE

Dacă doriţi să eliminaţi mirosul de usturoi, mestecaţi pătrunjel, măr, coajă de lămâie sau portocală.

Este o cură deosebit de puternică, prin efectele pe care le are, de aceea este indicat să o urmaţi numai o dată pe an.

Pentru ca efectul să fie maxim, cu două săptămâni înainte, în timpul curei şi cel puţin o lună după, eliminaţi din dietă carnea, produsele lactate (cu excepţia celor 50 ml de lactate fermentate), cerealele, zahărul, prăjelile, produsele procesate, pâinea albă.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.