"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twelve − seven =

1 × five =

În zona tălpii, există mii de terminații nervoase și dacă vei cunoaște ce puncte trebuie să apeși, nu numai că îți vei relaxa întregul organism, dar îți vei îmbunătăți și starea de sănătate!

loading...

 
Datorită miracolului masajului, vei putea trata anumite organe, așa că te rog să dedici câteva minute relaxării și sănătății, merită!
Masează-ți tălpile cu ajutorul degetului mare și celui arătător. Procedura este interesantă și extrem de utilă.

 

Iată care sunt punctele pe care trebuie să le masezi și legătura lor cu organele:

 

Citește și Apasă-ți degetul arătător timp de 60 de secunde: întreaga lume este uimită de efectul pe care acest truc îl are asupra organelor!

 
Degetul mare: vei interveni asupra hipotalamusului. Te ajută foarte mult dacă dorești să îți controlezi greutatea. Presând acest punct, poți controla apetitul și vei pierde câteva kilograme în plus.

 
Centrul degetului mare este un punct care ajută la punerea în mișcare a glandei pituitare, cea care implică toate glandele care produc hormoni. Dezechilibrul hormonal va fi istorie, dacă masezi acest punct.

 
Baza degetului mare este o zonă care implică glanda tiroidă. Dacă te afli în perioade stresate, masează acest punct, te va ajuta!

 
Centrul tălpii: este extrem de plăcut să masezi această zonă și este strâns legată de diafragmă. Acest masaj îți va aduce relaxare și fericire, deoarece te va ajuta să elimini stresul și tensiunea.

 
Extremitățile interioare ale tălpii: aproape de centrul tălpii se găsesc centrii care au o legătură strânsă cu glanda suprarenală. Dacă simți că ești în permanență obosit, masează aceste puncte. Te vei încărca imediat cu energie.

 
Zona călcâiului: masând această zonă vei elimina toxinele din organism.

 
Fă-ți un cadou, masându-ți aceste puncte, rezultatul te va determina să repeți zilnic procedura!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.