"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Pe măsură ce îmbătrânim, corpul se degradează într-un ritm tot mai accelerat, iar principalele țesuturi afectate sunt cele conjunctive și cele osoase. Pe lângă tratamente medicamentoase și cure de suplimente alimentare, există iată și remedii naturiste de real folos pentru întărirea oaselor și articulațiilor.

Cel mai intens resimțit simptom al bolilor degenerative articulare și osoase este, desigur, durerea. În multe cazuri, durerea poate deveni pur și simplu dizabilitantă. Genunchii susțin 80% din greutatea corpului, așa că trebuie îngrijiți, protejați, menajați și reparați atunci când își pierd din elasticitatea și densitatea normală.

Remediul pe care ți-l prezentăm astăzi poate rezolva problema imobilității și a durerilor cronice pe cale complet naturală. Iată în ce constă:

Remediu pentru întărirea oaselor și articulațiilor

Ingrediente:

• 2 linguri de piper cayenne

• 125 ml de ulei de măsline încălzit sau 250 ml de oțet de mere

• Ghimbir (o bucățică de 2-3 cm este suficientă)

Preparare:

Amestecă ingredientele laolaltă și omogenizează preparatul bine până la obținerea unei consistențe păstoase.

Citește aici cum poți scăpa de durerile articulare cu gelatină!

Mod de aplicație:

Remediul trebuie folosit doar extern. Aplică-l pe zonele afectate, masează-l pe piele, apoi lasă-l să acționeze cel puțin 20 de minute.

Proprietăți terapeutice:

Capsaicina conținută de piperul cayenne reduce foarte eficient durerea, disconfortul și inflamația.

Tendoanele, ligamentele și oasele se vor înzdrăveni, iar durerile vor dispărea complet după o cură mai îndelungată.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.