"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five + 6 =

15 + 6 =

În aceste vremuri, când toată lumea trăieşte la viteză maximă, când însăşi schimbarea se produce cu viteză uluitoare, inclusiv noi, oamenii, trebuie să ne aliniem, altfel spus, trebuie să intrăm în ritm.

Această aliniere nu este întotdeauna benefică, nu este în acord cu structura noastră interioară şi, din acest motiv, schimbările sunt percepute ca stări de stres şi ,uneori, de anxietate. Suntem sau nu pregătiţi să ne adaptăm vieţii cotidiene ? Ar trebui să abandonăm sau să încercăm să ţinem pasul ?

Fiecare om are ritmul său natural

Fiecare dintre noi, la naştere, am primit aşa zisa zestre genetică. În ea sunt incluse toate aptitudinile, calităţile,dar şi defectele. Unii sunt mai deschişi, alţii sunt închistaţi, alţii sunt timizi … Toate fac parte din natura noastră, indiferent că suntem sau nu de acord cu ele.

Orice încercare de schimbare a ceea ce avem deja şi a ritmului nostru, propriu, natural, este percepută ca un stres, ca o solicitare ce nu face parte din planul divin. Noi avem, însă, tot ce ne trebuie pentru a ne adapta oricărei situaţii, dar nu trebuie să forţăm nota pentru că Legea individualităţii ne va sancţiona.

Pentru a avea rezultatele dorite, mai întâi, ar trebui să fim recunoscători că suntem aşa cum suntem, că avem destule calităţi (unele de care nici măcar nu ştim că există în noi) şi că Inteligenţa Supremă este în permanenţă cu noi pentru a ne ajuta. Dacă nu avem încredere în toate acestea, avem toate şansele să eşuăm lamentabil.

A şti să aştepţi este una dintre cele mai frumoase virtuţi

Schimbările exterioare au întotdeauna influenţă asupra interiorului nostru, chiar dacă,de cele mai multe ori, nu percepem acest lucru. Depinde de fiecare dintre noi ce anume lăsăm să ne afecteze şi ce nu.

Oricare ar fi alegerea noastră, o schimbare va avea loc în viaţa noastră în timp, dar dacă vrem anumite rezultate, ar trebui să începem cu conştientizarea faptului că suntem unici, că Dumnezeu ne-a dăruit anumite trăsături, diferite de ale celorlalţi, tocmai pentru a ne exprima în modul cel mai frumos şi armonios cu putinţă.

Cum fiecare are are ritmul său, toate vin în ritmul lor, de ce ar trebui să ne grăbim ? Avem o eternitate la dispoziţie pentru a ne bucura şi pentru a avea succes !

Deci, trebuie să aşteptăm momentul potrivit. Acest moment nu va întârzia niciodată pentru că dacă îl lăsăm să apară în mod natural, şi nu presăm nota, el va veni cu o încărcătură energetică benefică, progresistă şi plină de iubire.

Citește aici cele 10 alegeri pe care le vei regreta peste 10 ani!

Rezultatele,în aceste condiţii, vor fi excepţionale, uneori, chiar miraculoase, am putea spune.

Să învăţăm să aşteptăm, să cultivăm răbdarea şi înţelepciunea ei ! Să acceptăm momentul prezent aşa cum este el, pentru că este unic,irepetabil, este cadoul nostru din partea Creatorului. Nu este drept să nesocotim clipele care vin şi nici pe cele care au trecut.

Toate ne-au adus câte ceva,întotdeauna spre folosul nostru,chiar dacă noi nu vedem aceasta ! În spatele unei tragedii se poate ascunde cea mai mare binecuvântare şi în spatele unei lungi aşteptări stă una dintre cele mai fumoase experienţe umane!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.