"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

14 − 6 =

14 − seven =

Nu avem dreptul să intrăm în viaţa cuiva şi nu avem voie să ne dăm cu părerea despre ce vrea să facă. Oricare dintre noi avem acelaşi liber arbitru, dăruit de către Creator, care ne lasă posibilitatea unei alegeri. Nimeni nu trebuie să preseze pe nimeni, pentru că viaţa ,în curgerea ei, este formată din noi toţi, din destinele noastre reuşite sau nu.

loading...

Cum toţii am fost creaţi după acelaşi calapod, evident că avem aceleaşi drepturi şi aceleaşi obligaţii faţă planeta pe care trăim. Depinde de noi, de fiecare, dacă vrem să avem o contribuţie benefică sau malefică la evoluţia ei.

Fiecare are dreptul să-şi trăiască viaţa cum vrea

Nu este loc de interpretări când vorbim despre întregul sitem de legi univerasle care ne guvernează vieţile. Fiecare are posibilitatea să le respecte sau să le încalce,cunoscând consecinţele în ambele cazuri. « Ce sădeşti aia culegi » spunea Mântuitorul nostru Iisus Hristos şi ştia El ce ştia…

În momentul în care hotărâm să mergem pe o anumită cărare, la dreapta sau la stânga,ar trebui să fim conştienţi de ce o facem şi ce ne aşteaptă în fiecare caz. Problema este că mulţi dintre noi am uitat să apelăm la călăuza noastră internă, care nu greşeşte niciodată, pentru a ne ghida spre cel mai bun drum.

Partea divină din noi ne transmite mereu mesaje,noi însă nu le auzim datorită faptului că ne-am îndepărtat de Ea şi ne-am apropiat mai mult de partea materială.

Din aceste motive, greşim mai mereu,dar numai noi ştim drumul corect şi asta trebuie învăţat,adică trebuie să ne întoarcem la originea noastră interioară pentru a găsi drumul spre divinitate.

Trebuie să renunţăm la identificări şi evaluări fără sens şi să ne căutăm echilibrul în interiorul nostru. Cum altcineva nu poate să ne ajute pe noi, este logic că nici noi nu putem ajuta pe altul pentru a-şi găsi calea. Acest drum, al transformării, nu se face acompaniat de către nimeni, ci fiecare în solitudinea lui.

Află cum o tânără intoxicată de ură, gelozie și resentimente contra vecinilor și prietenilor s-a schimbat complet!

Prin urmare, întoarcerea la divinitatea din noi este cheia tuturor problemelor noastre.Acolo găsim toate răspunsurile, fiecare pentru viaţa lui.

Orice intervenţie din-afară ne îndepărtează de divinitatea lăuntrică

În momentul în care ne dăm seama că problema este la noi şi că există şi o cale de rezolvare,pe care o găsim tot la noi, este simplu de inţeles că orice intervenţie exterioară va crea bariere şi distanţe între divinitatea lăuntrică şi atenţia noastră.

Vom pierde din nou contactul cu Ea şi ne vom trezi din nou la răscrucea dintre drumuri, neştiind pe care să o apucăm. Nu este chiar aşa de simplu să păstrăm legătura cu Puterea din noi înşine, dar odată ce am înţeles cum se face, nu vom mai putea renunţa la Ea.

Este locul unde ne găsim echilibrul şi liniştea, bunăstarea şi sănătatea, iubirea şi compasiunea. Nici o fiinţă de pe pământ (poate doar iluminaţii) nu este capabilă să ofere altcuiva toate acestea aşa cum ar face-o divinitatea şi este destul de simplu de înţeles de ce .

Orice fiinţă are în ea scânteia divină şi pentru fiecare Ea lucrează la fel,nu ţine cont de orgolii,nu face alegeri.

Diferenţele dintre noi,oamenii, nu sunt legate decât de gradul de conştientizare, de nivelul conştiinţei,dar noi evoluăm continuu,chiar dacă nu observăm acest lucru.

Aşadar,să lăsăm pe fiecare să-şi croiască drumul aşa cum crede de cuviinţă, cum este inspirat să o facă. Orice sugestie, orice presare,orice impunere va crea distanţe şi probleme, va aduce un dezechilibru de ambele părţi, foarte greu de restabilit apoi.

Nu este necesar să stricăm lucrurile,pentru că ele sunt într-o anumită ordine, într-un echilibru de care noi nu suntem conştienţi şi ,tulburându-l, ne îndreptăm cu paşi siguri spre nefericire şi boală. Fără a uita cel mai important lucru, liberul arbitru,noi ştim ca el ne poate face să fim fericiţi sau, dacă nu ştim să ne folosim de el, să trăim într-o continuă suferinţă.

De noi depinde totul!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.