"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen + ten =

1 × 3 =

Te-ai întrebat vreodată care este contribuția ta asupra vieții? O realitate palpabilă este cea a legii atracției. Este simplu, primești ceea ce oferi.

loading...

 

Acest aspect se manifestă direct în realitatea care te înconjoară.
Acest adevăr poate fi explicat în mai multe moduri, dar totuși conceptul rămâne unic. Pe ce se bazeaza? Pe faptul că orice ți s-ar întâmpla în viață este strâns legat de modul în care ai abordat, la un moment dat, o problemă asemănătoare.
Experții susțin că implică foarte mult cuantumul psihic. Energia transformă totul în realitate. Cei care înțeleg și cred în legea atracției, pot ajunge să transforme visuri în realitate. Simplu și la obiect!
Pentru unii această lege poate părea superficială, însă dacă vei înțelege cu adevărat principiile, îți vei da seama că totul are o logică.
Bazându-te pe acest principiu, poți ajunge să atragi în viața ta persoana ideală sau chiar stilul de viață pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.

Pașii de mai jos îți vor fi de mare folos

1. Armonizează-te cu viața reală

Este foarte important să te accepți așa cum ești. Trebuie să îți recunoști dorințele interioare și să le fructifici.

 

Fiecare om este diferit, deci ai dreptul să ai propriile sentimente, opțiuni și trăiri.
Acceptându-ți originalitatea, vei putea atrage iubirea. Trebuie să ai o uniune completă a minții, trupului și mediului exterior.
Iubirea se reflectă în comportament și astfel corpul și mintea trebuie să fie în uniune completă. Nu trebuie să existe niciun conflict între cele două.

2. Identifică bolovanii din drumul tău

Chiar dacă uneori îți poate părea imposibil. Legea atracției îi ajută pe aceia care elimină negativitatea din viața lor. Nicio piedică nu trebuie să stea în calea scopului final.
Dacă te confrunți cu probleme, gândește-te că trebuie să le depășești, pentru a te bucura de rezultatul final.

3. Elimină presiunea minții

Atunci când îți setezi bine target-ul, te vei forța pe tine să îl dobândești. Nu îți pierde încrederea în tine, chiar dacă nu iese totul așa cum vrei, de la început. Lucrurile mărețe au nevoie de timp. Nu te încărca de negativitate!

 

Împărtășește cu cei din jur, pentru a da frâu liber legii atracției!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.