"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three − two =

twelve + fifteen =

Fără nicio îndoială, nu există un tomberon mai bun, decât vasul de toaletă. Acela este locul preferat de oameni pentru a arunca diverse obiecte.
Cum nu vrem să plătiți bani frumoși unui instalator, care să vă salveze casa, după refularea canalizării, articolul de azi vă prezintă ce obiecte SĂ NU aruncați în toaletă. NICIODATĂ!

loading...

 

1. Șervețele umede

Chiar și produsele, pe a căror etichetă este menționat că pot fi aruncate în toaletă, pot înfunda. De asemenea, odată ajunse în pânza freatică, pot polua considerabil.

2. Produse de igienă pentru femei

Probabil că ați citit anunțuri chiar și în băile restaurantelor, cu privire la interzicerea aruncării absorbantelor sau al altor produse de igienă personală în vasul de toaletă.

3. Șervețelele umede

Sigur că este tentant să arunci șervețelele umede în toaletă, însă dacă vei face asta, există toate șansele să înfunzi veceul. Este posibil ca acestea să formeze un dop, după care probabil că ești și tu conștient de ceea ce va urma.

4. Prezervative

Asemeni șervetelelor umede, prezervativele reprezintă principalul motiv pentru care refulează canalizarea. Ele sunt făcute din latex și nu se degradează cu ușurință, cu atât mai puțin în vasul de toaletă!

5. Scutecele sau pampersii

Chiar dacă pe piață există pamperșii ce pot fi aruncați în toaletă, ar fi mai bine să nu faceți asta, deoarece mai mult ca sigur toaleta va refula.

6. Bețișoarele de urechi

Chiar dacă acestea par suficient de mici pentru a fi aruncate în toaletă, bețișoarele pot forma un dop, de care se pot prinde și alte resturi, așa că nu este nejustificată refularea canalizării. Aruncă-le mai bine în gunoi!

7. Tăvița pisicii

Ți se pare normal să arunci excrementele pisicii în toaletă, nu? Aici nu este vorba că vasul tău de toaletă nu ar suporta astfel de materii, ci mai degrabă de faptul că excrementele pisicii conțin substanțe care por afecta pânza freatică și pot polua.

8. Păr

Obișnuiești să îți arunci părul în toaletă? Nu mai face asta, deoarece se pot forma dopuri pe țevile de scurgere!

 

Ce poți arunca în vasul de toaletă:
1. “Treaba mică”
2. “Treaba mare”
Atât!
Ce părere ai? Vei înceta să mai arunci astfel de obiecte în vasul de toaletă? Sper că da!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.