"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 1 =

1 × two =

Emoțiile sunt sentimente normale, pe care le experimentează orice om și de fapt ele sunt cele care îi fac pe oameni diferiți. Suntem fericiți, triști, ne este teamă uneori…totuși, aceste emoții ne pot face rău uneori. Îți poate părea de necrezut, însă este adevărat! Știai că emoțiile te pot îmbolnăvii?
Emoțiile negative, pot de multe ori să ne istovească și să ne încarce cu energie negativă. Toate astea pot afecta organele interne și astfel apar tot soiul de boli, a căror existență nu ne-o putem justifica. Nu ți s-a întâmplat ca după ce ai experimentat emoții puternice, să ai probleme cu tranzitul sau chiar de tensiune?

loading...

 

Iată în ce mod ne afectează emoțiile viața:

1. Furia– dacă ți se întâmplă des să te înfurii, acest lucru va avea efecte grave asupra ficatului. Bolile hepatice pot fi fatale, nu uita!
2. Șocurile – este destul de dificil să îți controlezi emoțiile, însă încearcă să stai cât de departe posibil de șocuri, deoarece acestea îți vor afecta rinichii și inima. Și bolile cardiovasculare sunt fatale.
3. Frica – de câte ori, mai ales când erai copil, nu ți-a fost frică sau nu te-a speriat cineva? Frica este foarte periculoasă pentru organism, deoarece îți poate deregla funcțiile rinichilor.

 

Citește și Cum putem opri să absorbim emoțiile altor oameni.
4. Teama – dacă îți faci prea multe griji, stomacul tău va avea de suferit. De asemenea și splina are un cuvânt de spus, atunci când vine vorba de temeri.
5. Tristețea – cu siguranță nu poți controla tristețea, însă încearcă măcar să îi reduci impactul. Tristețea îți afectează plămânii, duce la apariția oboselii și atrage depresia.
6. Stresul– este chiar greu să evităm stresul, mai ales în zilele noastre. Încearcă totuși să nu iei fiecare eveniment cotidian, ca pe un motiv de stres, deoarece creierul și inima vor avea de suferit.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.