"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − thirteen =

fifteen − 9 =

Ți s-a întâmplat vreodată să ți se închidă mașina, cu cheile înăuntru? Dacă nu, înseamnă că ești norocos! Mie mi s-a întâmplat, așa că mi-am învățat lecția. Totuși, pentru a-ți face mai ușoară abordarea problemei, m-am gândit ca astăzi să îți prezint un truc prin care îți poți deschide imediat mașina, fără să mai apelezi la un mecanic.

loading...

Ai nevoie de:

O sfoară de doi metri!

Instrucțiuni

1. Fă un nod

Dă frânghia pe jumătate și chiar în mijloc, fă un nod.

2. Din acest nod, cu ajutorul degetului, fă o buclă.

Trage puțin de nod și înfășoară frânghia pe deget, cât să rămână o buclă, după care eliberează. Bucla trebuie să intre în spațiul unde ușa se întâlnește cu chederul.

3. Fă un lasou

Înceacă să ți de un capăt și de altul frânghia, apoi introdu ușor frânghia, prin portieră. Trage de buclă până când ajunge în dreptul ialei.

4. Trage iala

Strânge bine bucla, de țâmburușul ușii, după care trage cu putere de frânghii, în cele două laterale. Gata, mașina s-a deschis!

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a înțelege în detaliu!


Notă: atunci când deschizi astfel mașina, asigură-te că cei din jur nu cred că ești hoț și că încerci să furi mașina, altfel ai putea intra în bucluc!

În cazul în care poliția apare în preajmă, explică-le cu calmitate ce s-a întâmplat și că le vei prezenta actele mașinii imediat ce vei putea deschide ușa, asta dacă nu le ai la îndemână.

Citește și  10 trucuri geniale pentru curăţarea rapidă, ieftină şi eficientă a maşinii!

Sursa: tiphero.com

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.