"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven − 5 =

12 + seven =

Cocktailurile din legume vă ajută să restabiliţi echilibrul de minerale şi vitamine din organism.

loading...

Iată câteva reţete propuse de profesorul Mikhail Tombak în cartea sa „ Cum să trăim 150 de ani”:

1. Amestecaţi suc de morcovi, suc de castraveţi şi suc de ardei verde, în proporţie de 4:1:1 (patru ceşti: o ceaşcă: o ceaşcă) şi beţi întreaga cantitate în decursul unei zile.

Recomandări: reumatism, dureri de oase şi musculare, umflarea mâinilor şi picioarelor.

2. Amestecaţi suc de morcovi, suc de castraveţi şi suc de lăptuci, în proporţie de 4:1:1 (patru ceşti: o ceaşcă: o ceaşcă) şi beţi întreaga cantitate în decursul unei zile.

Recomandări: boli de piele, eczeme, alergii, coşuri, unghii moi, inflamaţii ale ochilor.

3. Amestecaţi suc de morcovi şi suc de spanac, în proporţie de 1:2 (două ceşti, patru ceşti) şi beţi întreaga cantitate în decursul unei zile.

Recomandări: dureri abdominale, crampe, gaze, constipaţie, reumatism, anemie, tensiune arterială oscilantă, migrene.

4. Amestecaţi suc de morcovi şi suc de ardei verde, în proporţie de 1:2 (două ceşti, patru ceşti) şi beţi întreaga cantitate în decursul unei zile.

Recomandări: pete pe piele şi decolorare – recomandat mai ales celor în vârstă.

5. Amestecaţi suc de morcovi şi suc de păstârnac, în proporţie de 2:1 (patru ceşti, o ceaşscă) şi beţi întreaga cantitate în decursul unei zile.

Recomandări: inflamaţii genito-urinare, ale ochilor şi vase de sânge ineficiente.

VEZI AICI OPT REŢETE VINDECĂTOARE CU APĂ, PE CARE AR TREBUI SĂ LE CUNOŞTI!

6. Amestecaţi suc de roşii, suc de mere, suc de dovleac şi suc de lămâie, în proporţie de 2:4:2:1 (două ceşti:patru ceşti: două ceşti: o ceaşcă) şi beţi întreaga cantitate în decursul unei zile.

Recomandări: curăţarea organismului de mucozităţi şi grăsimi, calmează aparatul digestiv.

7. Amestecaţi suc de castraveţi, suc de coacăz negru, suc de mere şi suc de grapefruit, în proporţie de 2:2:1:1 (două ceşti:două ceşti: o ceaşcă: o ceaşcă) şi beţi întreaga cantitate în decursul unei zile.

Recomandări: pentru o piele proaspătă, calmarea sistemului nervos, o bună funcţionare a creierului şi a memoriei, un sistem imunitar puternic.

Numai o ceaşcă din acest amestec asigurp doza zilnică recomandată de vitamina C.

Tot profesorul Mikhail Tombak ne recomandă ca în timpul unei cure cu aceste cocktailuri să eliminăm din dietă produsele de origine animală (inclusiv lactatele), zahărul, cerealele (mai ales cele cu conţinut de gluten).

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.