"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 − six =

four × 3 =

5. NU LUCREAZĂ PÂNĂ TÂRZIU

Aici nu mă refer la orele în care șeful are nevoie de tine, ci la cele pe care ți le impui tu. Încearcă să fi mai productiv, pentru a nu petrece ore inutile la birou.

loading...

6. NU LASĂ LUCRURI NETERMINATE

Oamenii productivi și de succes duc activitățile la bun sfârșit!
Philip Stanphone i-a spus o dată fiului său: “Apreciază valoarea timpului și bucură-te în fiecare moment. Nu există loc de lene, nu lăsa pe mâine, ce poți face azi!”

7. ȘTIU SĂ ASCULTE

Este greșit să crezi că le ști pe toate. Ascultă-i pe cei din jur și îți vei demonstra singur contrariul.

8. NU LUCREAZĂ DE UNII SINGURI

Ei sunt conștienți de faptul că munca în echipă este mult mai eficientă. Nu vei putea niciodată să faci de unul singur toate activitățile unei multinaționale, de exemplu. Învață să muncești împreună cu alții.

Citește și Cum îți afectează depresia creierul și ce ai de făcut!

9. NU ÎȘI ATRIBUIE SINGURI LAURI

Sau mai bine zis, nu renunță după ce au câștigat o luptă. Sunt determinați și sunt capabili să înfrunte orice, pentru a-și asigura victoria finală. Nu te culca pe o ureche, chiar dacă acum ai ieșit victorios.

10. NU AU ȘEDINȚE SAU ÎNTÂLNIRI NEFOLOSITOARE

Dacă ești atent la marii conducători de state sau la persoanele importante din multinaționale, poți observa că ei știu exact cu cine trebuie să se întâlnească și ce trebuie să discute. Au lucruri mult mai important de făcut, decât să piardă timpul în ședințe nefolositoare.

11. SUNT ORGANIZAȚI

A fi organizat nu înseamnă neapărat că în birourile lor vei găsi o ordine în lucruri, la propriu. Este posibil să observi peste tot hârtii și dosare aruncate, însă cu siguranță aceasta este o dezordine organizată, crede-mă pe cuvânt!

Dacă nu s-ar organiza atât de bine, munca lor nu ar da roade!

12. NU ACCEPTĂ SĂ FIE ÎNTRERUPȚI!

Dacă suntem concentrați pe anumite aspecte și le permitem celor din jur să ne tot întrerupă, ajungem să stricăm toată munca de până atunci. Există foarte multe studii care confirmă faptul că o persoană are nevoie de circa 25 de minute, pentru a se reîntoarce la activitatea pe care o desfășura, înainte să fie întrerupt. Deci, o mare pierdere de timp!

 

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.