"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eleven + 7 =

two + 5 =

7. EȘTI MAI ÎMPIEDICAT DECÂT DE OBICEI

Te lovești, te împiedici sau îți cad lucrurile din mână.

loading...

8. AI UN SENTIMENT DE ANXIETATE CONSTANTĂ

Ai în permanență sentimentul că ceva rău se va întâmpla.

9. AI O GÂNDIRE NEGATIVĂ ÎN PERMANENȚĂ

În loc să vezi lucrurile sub această formă, îți recomand să cauți motivul pentru care ai această perspectivă. Poate că la bază nu este nimic grav și îți faci griji degeaba. Semnele nu vor întârzia să apară ,așa că nu te concentra prea mult pe negativism, ci încearcă să vezi pozitivismul în tot.

10. FACI MEREU ACCIDENTE

Acestea chiar sunt semne majore, ce îți impun o schimbare drastică. Accidentele pot fi și psihice sau emoționale.

De exemplu, spui cuiva cuvinte pe care le regreți mai târziu, tot accidente se numesc. Asta înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă cui te adresezi și cu cine relaționezi. Dacă ai fost implicat într-un accident rutier și acesta te ține la pat câteva zile, poate fi un semn că nu trebuie să ajungi în anumite locuri, în acea perioadă.

11. EȘTI SUPUS ÎN PERMANENȚĂ PROBELOR, DE TOT FELUL

Indiferent cât de mult efort ai depune, lucrurile nu îți ies așa cum ai vrea. Te tot lovești de bariere, care nu te lasă să înaintezi. Nu crezi că ar trebui să îți pui un semn de întrebare, cu privire la exercitarea acelor acțiuni? Poate că nu trebuie să mai continui pe drumul respectiv.

CE ESTE DE FĂCUT?

În momentul în care te confrunți cu astfel de semne, adresează-ți următoarea întrebare: chiar trebuie să fac asta?

Nu cumva Universul se opune?

Dacă iei decizia de a-ți schimba punctul de vedere și viața intră în normal, înseamnă nu trebuie să te mai gândești la acel subiect. Gata, capitol închis!

 

Câteva sfaturi pentru un drum lin în viață

• Ascultă-ți intuiția, ai mare grijă la sentimente. Dacă faci o anumită acțiune și te simți relaxat, înseamnă că trebuie să continui pe acel drum, dacă te simți copleșit, întrerupe imediat activitatea!
• Respiră adânc și gândește-te la faptul că Universul este alături de tine. Poți chiar să spui o rugăciune, astfel încât divinitatea să îți dea semne mai clare, pe care să le urmezi. Doamne, arată-mi pasul următor!
• Petrece timp cu tine și gândește-te la nevoile tale!
• Râzi de lucrurile rele, care ți se petrec în viață! Până la urmă, oricum vei râde de aceste probleme, peste ani, de ce să nu începi de acum?
• Meditează!
• Dacă ești confuz, ai mai multă grijă la semne și evaluează mai clar informația pe care ți-o trimite Universul.
Nu uita, tu și Universul sunteți un tot, nu puteți funcționa unul fără celălalt, așa că ascultă-i sfaturile și urmează-l cu desăvârșire. El știe mai bine unde trebuie să te afli și care este momentul cel mai potrivit.
Sper ca acest articol să te fi destins și să te facă să vezi lucrurile mai clar. Este doar un articol din suflet, pentru suflet!
Nu uita să îmi lași un mesaj mai jos!

 

Citește și Acceptă-ți universul ca să te accepți pe tine!

 

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.