"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ficatul joacă un rol deosebit de important, fiind responsabil cu eliminarea toxinelor din organism şi sinteza proteinelor. Din acest motiv, orice sincopă a acestui organ se poate răsfrânge cu uşurinţă asupra stării generale de sănătate.

 

cum curat ficatul cu menta

 

Astăzi îţi vom împărtăşi un foarte bun remediu pentru detoxiferea ficatului, al cărui ingredient esenţial este menta, o plantă care, printre altele, s-a dovedit că sprijină inclusiv funcţia hepatică.


Ingrediente necesare:

 

– O mână de frunze de mentă

 

– O lămâie

 

– O portocală

 

– Apă

 

Mod de preparare:

 

Toarnă 2 litri de apă într-o oală peste frunzele de mentă, şi pune oala pe aragaz. Ţine frunzele la fiert timp de 5 minute, după care lasă oala deoparte la răcit.

PUBLICITATE

 

Stoarce sucul unei portocale şi unei lămâi într-o cană şi amestecă-l cu o lingură de coajă de lămâie dată pe răzătoare. Îndulceşte amestecul cu două linguri de miere.

 

La final, strecoară ceaiul de mentă şi amestecă-l cu sucul de lămâie şi de portocală deja pregătit. Bea remediul zilnic timp de o săptămână, după care fă o pauză de 7-14 zile şi reia cura dacă este necesar.

 

Vezi aici și o altă metoda de curățare a ficatului!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE