"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Foarte mulți oameni consideră că petele apărute odată cu înaintarea în vârstă reprezintă o problemă, întrucât sunt inestetice. Aceste pete pot apărea la nivelul feței, gâtului, umerilor, picioarelor sau mâinilor.

 

Pe piață, există foarte multe creme care promit să îndepărteze aceste pete, însă de cele mai multe ori ajung să fie ineficiente.

 

De ce să nu apelăm la medicina naturistă, este destul de ieftină și eficientă, fără să prezinte reacții adverse.

 

Rețeta pe care urmează să v-o prezentăm azi, a fost concepută de către un dermatolog celebru, care suține că a ajutat foarte multe persoane…

 

curata tenul de pete maronii

 

Pentru a fi preparată, această rețetă are nevoie de doar două ingrediente: oțet de mere și zeamă de ceapă.

PUBLICITATE

 

Curăță o ceapă de coajă, apoi pune-o la blender, până se formează un fel de pastă. Adaugă 2 linguri de oțet de mere apoi amestecă până la omogenizare. Aplică acest amestec direct pe zonele cu probleme.

 

Repetă procedura zilnic, timp de 7 zile. Efectele nu vor întârzia să apară.

 

Zeama de la ceapă tratează și previne petele maronii ale pielii, deoarece conține o cantitate mare de antioxidanți. De asemenea, oțetul de mere conține o cantitate mare de acizi, tratând cu eficacitate afecțiunile pielii.

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE