"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ce este de făcut, atunci când se înfundă canalizarea? Pentru mine a fost o reală tragedie!

 

cum sa desfunzi chiuveta usor

 

Fără să îmi dau seama, canalul de scurgere al chiuvetei de la bucătărie a tot acumulat murdărie, până într-o zi când a început să dea peste. Ce să fac, ce să fac? O sun pe mama, ea știe mereu tot felul de trucuri cu ajutorul cărora să scap de problemele casnice, fără prea mulți bani!

 

Da, mama este cel mai bun instalator, bucătar, cofetar, electrician, iar lista poate continua! Am sau nu dreptate?:))

 

Iată ce rețetă mi-a dat:

 

Ai nevoie de:

 

200 grame de bicarbonat de sodiu

 

200 grame sare

 

150 ml de oțet

 

Un litru de apă clocotită

 

Cum prepari?

 

Prima dată amesteci sarea și bicarbonatul, apoi torni cu grijă amestecul în canalul de scurgere. Încălzește oțetul și toarnă-l în chiuvetă. Acum se va petrece o reacție chimică și hocus pocus apare o spumă!

 

Acum iei aproximativ un litru de apă fierbinte și îl torni acolo. Gata, canalizarea s-a curățat și problema s-a rezolvat!

 

Ce spui, simplu? Tu ce trucuri ai învățat de la super mama ta… Scrie la rubrica de comentarii!

 

Vezi aici cum poți elimina mirosul urât din baie!

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.