"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Dacă te confrunţi de multă vreme cu probleme de insomnie, căderea părului şi fragilizarea unghiilor, preparatul pe care ţi-l prezentăm astăzi ar putea fi antidotul perfect pentru toate aceste dereglări.

trateaza glandele suprarenale cu miere si ghimbir

Cele trei probleme amintite mai sus se pot datora unei disfuncţii a glandelor suprarenale. Aceste două glande de mărimea unui bob de strugure sunt dispuse simetric deasupra rinichilor. Glandele suprarenale sunt şi glande endocrine, aşa că joacă un rol important în secretarea anumitor hormoni corporali.

Glandele suprarenale susţin secretarea unui flux constant de hormoni care gestionează stresul, întăresc sistemul imunitar, şi echilibrează metabolismul şi tensiunea arterială. Aceste glande contribuie totodată şi la eliberarea de hormoni sexuali. Tulburările glandelor suprarenale au ca rezultat producerea unei cantităţi excedentare sau deficitare de astfel de hormoni.

Tratarea disfuncţiilor glandelor suprarenală poate să ajute, aşadar, în gestionarea problemelor de insomnie, întărirea unghiilor şi regenerarea celulelor sănătoase (inclusiv a foliculilor de păr).

Reţeta de preparare a remediului

Pentru prepararea remediului ai nevoie de nuci, frunze de pătrunjel uscat, miere, ghimbir măcinat şi stafide.

– miezul a două nuci

– 2-3 frunze de patrunjel uscat

– 3 linguri de miere

– un sfert de linguriță de praf de ghimbir

– o mână de stafide

Primul pas presupune mărunţirea nucilor şi a frunzelor de pătrunjel într-un mojar sau în râjniţa de cafea. Adaugă peste praful de nuci şi de pătrunjel mierea, stafidele şi praful de ghimbir.

Orientativ, remediul trebuie consumat în doze de două linguriţe înainte de micul dejun, de două sau trei ori pe săptămână. Primele rezultate devin vizibile după 2-3 săptămâni de folosire. 

Vei avea mai multă energie, vei adormi mai uşor şi vei dormi mai profund, unghiile vor deveni mai puternice, iar părul se va înzdrăveni şi îşi va recăpăta luciul sănătos.

Vezi aici și o rețetă pentru eliminarea grăsimii în exces din organism!

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.