"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Diabetul este o afecțiune extrem de gravă, pentru care medicii încă nu au găsit un tratament. Totuși, există un remediu natural, care poate echilibra nivelul glicemic din sânge, tratând astfel această boală pe cale naturală.

 

Diabetul apare atunci când pancreasul nu mai secreta cantitatea suficientă de insulină pentru organism…

 

Pacienții diagnosticați cu diabet sunt forțați să se trateze cu insulină sau medicamente, întreaga viață, ceea ce nu este deloc plăcut. Totuși, acest remediu, pe care urmează să vi-l prezint a fost eficient în foarte multe dintre cazurile de diabet, ba mai mult, chiar și medicii îl recomandă, deoarece îmbunătățește procesul de producție al insulinei, de către organism, neutralizând astfel eficient boala.

 

Cauza principală a diabetului este stilul de viață nesănătos, dar și intoleranța la gluten, excesul de toxine, consumul exagerat de alcool sau un ficat gras, contribuie la dezvoltarea acestei boli.

 

Diabetul se manifestă prin simptome precum: sete continuă, pierderea bruscă în greutate, vedere încețoșată, inflamații la nivelul picioarelor, etc. Dacă experimentezi aceste simptome, mergi de urgență la medic!

 

IATĂ CUM SE PREPARĂ REMEDIUL:


INGREDIENTE:

 

– 5 bucăți de Varză de Bruxelles

 

– 250 de ml de apă

 

PREPARARE

 

Spală bine varza, după care pune totul într-un blender și amestecă până când ai obținut o pastă omogenă. Consumă întregul preparat întotdeauna proaspăt și repetă procedeul zilnic, până când vei observa singur cum glicemia se va normaliza.

 

Învață aici cum să combatem prediabetul în mod eficient!

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.