"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven + eight =

2 × 1 =

Poate că ni s-a întâmplat tuturor să ne întrebăm care este rostul nostru aici sau dacă înainte şi după această viaţă o mai fi şi altceva. Suntem obişnuiţi cu un anumit gen de lectură care vorbeşte (sau nu) despre vieţile trecute sau despre cele viitoare. Am început să ne deschidem şi spre alte informaţii şi oamenii încearcă, fiecare cum poate, să înţeleagă misterele vieţii. Dar cum ele sunt mistere, nu reuşim să le descifrăm,dar măcar încercăm să ne facem o idee.
Menirea în viaţă nu se referă obligatoriu la puteri paranormale
Dintre toate cărţile care vorbesc despre destinul uman, lecturile indiene sunt mult mai explicite în comparaţie cu cele occidentale, dar nici ele nu clarica pe deplin problema misiunii în viaţă sau a menirii fiecăruia, după cum i se mai spune.

loading...

Aproape toate vorbesc,însă, despre un aspect esenţial al laturii umane,acela că toţi avem un rol în Creaţie,cu toţii facem parte din întregul numit Univers şi avem obligaţia de a-l păstra cât mai curat cu putinţă,din punct de vedere energetic, în mod special.

Deci,prima misiune pe care o avem este de a evolua şi de a contribui la progresul spiritual al celor cu care intrăm în contact. Suntem datori faţă de Creaţie cu iubire şi dăruire, suntem obligaţi să respectăm mediul înconjurător şi să ne iubim aproapele. Acestea sunt fapte care ar trebui să fie trecute în agenda fiecăruia dintre noi. Mai sunt şi alţii care,pe lângă aceste îndatoriri, având un înalt grad de conştiinţă,participă la crearea armoniei şi păcii planetare.

Acest fapt poate fi realizat în multe moduri, dar unul la îndemână este rugăciunea. Aceasta se poate face în fiecare moment, iar gândurile trebuie să fie îndreptate spre toată planeta, spre toate fiinţele care trăiesc aici.

Dacă fiecare ne-am rezerva 5 minute pe zi în care să ne gândim la pacea şi bucuria tuturor fiinţelor de pe pământ, rugăciunea câtorva miliarde de oameni nu ar rămâne fără ecou. Deci,iată că rugăciunea poate face parte din misiunea fiecăruia dintre noi.
Iluminaţii sunt fiinţe alese,evoluate

Există,însă, persoane care au ceea ce noi numim har,adică anumite capacităţi paranormale, peste limita unui om obişnuit.Aceste capacităţi pot fi folosite pentru a face bine,pentru a vindeca oameni, pentru a-i ajuta să înţeleagă unele aspecte ale vieţii spirituale,pentru a le dezvolta capacitatea de a iubi, şi toate acestea fac parte din misiunea lor.

Au venit pe pământ pentru a-i ajuta pe alţii în modul ăsta. Alţii s-au născut cu capacităţi intelectuale deosebite şi sunt socotiţi inventatorii planetei, iar nu în ultimul rând, alţii sunt iluminaţi.Această ultimă categorie este specială.

Iluminaţii sunt oamenii cu o înaltă conştiinţă,a căror simplă prezenţă schimbă cursul vieţii celorlalţi şi schimbările sunt radicale şi pot avea loc chiar şi spontan, în public,în cadrul întrunirilor. O rugăciune sau o binecuvântare dată de un om iluminat are o valoare inestimabilă prin puterea ei vibrationala.

Nu sunt foarte mulţi asemenea iluminaţi,însă ei sunt deosebit de apreciaţi ,iar viaţa le este dedicată în întregime ajutorării semenilor.
Prin urmare, cu toţii avem un rol în viaţă,mai mic sau mai mare,dar ,cu siguranţă, extrem de important. Dacă nu îl ştim încă, putem începe prin a ne ruga pentru binele celorlati. Orice mic gest este văzut şi apreciat de către divinitate şi cu fiecare pas făcut în direcţia asta ,câştigăm mai multă pace şi mai multă frumuseţe în vieţile noastre.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.