"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Unii oameni consideră că, după moarte, sufletul părăseşte planul teluric şi păşeşte în lumină, adică în dimensiunea celestă, unde continuă să existe într-o stare de linişte permanentă.

Dar există şi cazuri când persoanele dragi nu se grăbesc să transceandă către tărâmul de dincolo, sau când se întorc la anumite intervale de timp pentru a-şi vizita şi ocroti apropiaţii rămaşi pe pământ.

Uneori simţim o prezenţă fizică, dar cel mai adesea, cei trecuţi în nefiinţă îi vizitează pe cei dragi în vis!

PUBLICITATE

daca ti se pare ca simti mirosul unei persoane decedate inseamna ca este in preajma ta

Vizitele onirice sunt cea mai comună formă prin care spiritele şi ghizii spirituali îşi fac simţită prezenţa.

În aceste vise, persoanele dragi decedate sunt adesea înconjurate de o aură de lumină. Uneori, însă, ele pot părea palpabile şi realiste.

Aceste vise par foarte reale, motiv pentru care te pot zdruncina emoţional.

Visele pot fi bântuitoare, dar nu într-un mod sinistru şi înfricoşător. Te mişcă prin faptul că îţi aminteşti multă vreme detaliile din vis, uneori chiar ani la rând. Dacă experienţa onirică este foarte realistă şi autentică, sunt şanse mari să fie un vis de vizitare.

În vis, persoanele iubite pot să se înfăţişeze altfel decât ţi-i aminteşti, mai ales dacă au murit de boli grave care i-a schimbat fizic.

Spiritele membrilor familiei, prietenilor şi chiar animalelor de companie apar în vis ca fiind mai tinere şi mai sănătoase decât în momentul morţii. Asta pentru că spiritele fac de aşa natură încât să nu te sperie şi să nu adâncească traumele, ci să îţi insufle un sentiment de linişte şi să îţi arate că nu trebuie să le mai porţi grija.

Spiritele încearcă adeseori să comunice, dar mesajele sunt rareori transmise verbal.

Mesajul este transmis însă cât mai clar posibil, indiferent de modul de comunicare ales.

Spiritele pot alege uneori să îţi şi vorbească, sau să transmiţi mai departe un mesaj altcuiva. Dar, în general, acestea caută să îţi insufle linişte şi pace, asigurându-te că sunt bine şi că au transcens în proverbialul „eden”.

De ce comunică spiritele cu noi în timpul somnului?

Pentru că atunci când dormim, ne aflăm undeva la mijloc între spaţiul teluric şi cel spiritual, ceea ce ne suprimă gândirea raţională şi ne face să devenim mai receptivi la lucrurile nelegate de lumea pe care o percepem în timpul treziei.

Această formă de vizitare onirică este foarte dificilă pentru spirite.

Deci, atunci când apar, spiritele fac acest efort uriaş cu un motiv întemeiat, cel mai adesea ca să ne liniştească.

De cele mai multe ori, mesajele transmise în vis sunt încurajatoare şi liniştitoare.

Foarte rar, se întâmplă însă şi ca spiritul unei persoane dragi să te viziteze ca să te avertizeze cu privire la anumite etape dificile pe care urmează să le traversezi mai târziu în viaţă.

Specialiştii au început abia recent să studieze în amănunt misterele vizitelor prin vis.

Dar parapsihologii şi cercetătorii paranormali studiază fenomenul de mult timp, şi mulţi consideră că cheia acestei comunicări ar fi centrul Ajna, adică aşa-zisul al treilea ochi.

Unii cercetători consideră că nu numai persoanele decedate ne pot vizita în vis.

Cei care cred în spirite animale, în ghizi spirituali sau chiar îngeri pot să stea liniştiţi: inclusiv aceste spirite folosesc vizitele în vis ca pe un mod de comunicare cu viii.

Știai că numele dat copilului îi poate influența viața?

Nu trebuie să te temi niciodată de vizitele onirice – acestea sunt de fapt experienţe pozitive şi benefice.

Mulţi oameni care susţin că au fost vizitaţi de spiritele persoanelor dragi spun că, la trezire, s-au simţit inundaţi de pace şi iubire.

Persoanele dragi trecute în nefiinţă nu sunt ostile aşa cum sunt ilustrate adeseori în filmele de groază.

Persoanele iubite nu sunt niciodată ostile în vis. Scopul lor este să îţi transmită mesaje pozitive, şi nu să te sperie!

Vizitele în vis nu se repetă mult timp.

Odată ce spiritul celui decedat îşi transmite mesajul, se va întoarce înapoi de unde a venit.

Când ne apar în vis, spiritele au adeseori o înfăţişarea translucidă.

Asta pentru că spiritele sunt o formă de energie pură. Ele nu au un corp fizic palpabil, aşa că apar adeseori ca fiind mai puţin opace.

Majoritatea apariţiilor în vis sunt trăite de cei care au pierdut recent pe cineva.

Aceşti călători prin vise traversează planurile astrale ca să se reunească cu cei dragi şi să le transmită informaţii importante.

Dacă ai avut deja un astfel de vis, n-ar strica să faci rost de un talisman al viselor.

Aceste talismane sunt circulare, au o plasă ţesută din păr de cal şi sunt decorate cu pene şi mărgele. Amerindienii le consideră aducătoarea de vise frumoase, şi că înlătură bruiajele în comunicarea onirică cu spiritele decedaţilor sau ghizii spirituali. 

Citește aici dacă este bine sau nu să plângem persoanele plecate de lângă noi?

Uneori se poate întâmpla să fi vizitat şi de entităţi străine.

În unele situaţii, persoana vizitată poate avea nevoie de mângâiere, îndrumare sau protecţie, chiar dacă nu îşi dă seama de asta, şi poate fi călăuzită şi de spirite benefice străine.

Vizitele onirice nu sunt proiecţii ale minţii subconştiente.

Aceste vise apar numai atunci când entităţile imateriale încearcă să comunice cu tine în timpul somnului. Ele nu sunt proiecţii ale subconştientului!

Nu lăsa mintea conştientă să te împiedice să crezi în aceste vizite spirituale.

Odată ce primeşti vizite sau dezlegi semnele subtile ale încercărilor de comunicare spirituală, vei putea să împărtăşeşti mai departe mesajele de dragoste şi pace primite. Sunt cazuri când această conexiune dăinuie chiar şi atunci când eşti treaz, când poţi simţi prezenţa celui decedat sau îi poţi mirosi parfumul în casă.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Ref:https://www.littlethings.com/signs-a-deceased-loved-one-is-nearby/; https://www.davidwolfe.com/9-signs-a-deceased-loved-one-is-still-nearby/; http://www.lifebuzz.com/visitors/

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE