"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 + eleven =

4 × one =

Gândacii de bucătărie sunt greu de învins doar prin folosirea de insecticide, dar în continuare îţi vom prezenta o soluţie ieftină, uşor de preparat şi neaşteptat de eficientă pentru prevenirea şi înlăturarea infestaţiilor. Insecticidele din comerţ conţin chimicale otrăvitoare puternice şi pentru om, aşa că e bine să le eviţi în anumite situaţii.

 

Înainte să foloseşti spray-uri insecticide şi alte produse scumpe din comerţ, încearcă şi această soluţie grozavă:

 

Borax combinat cu zahăr

 

Boraxul este o substanţă cu o toxicitate foarte redusă pentru om, dar letală pentru gândaci. Odată ingerată, această substanţă omoară insectele prin deshidratare.

 

Ca să momeşti gândacii să ingereze boraxul, combină-l cu zahăr!

 

• Amestecă 3 părţi de borax cu 1 parte zahăr.

 

• Împrăştie amestecul prin zonele infestate de gândaci. Ca măsură de precauţie, foloseşte mănuşi de cauciuc la manipularea soluţiei!

 

• Repetă procedeul câteva zile la rând.

 

Atenţie: Nu folosi această soluţie dacă ai copii mici sau animale de companie!

Citește aici cum poți scăpa și de molii!

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.