"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

În ceea ce privește prepararea anumitor mâncăruri, nimic nu pare să fie mai greu de pregătit, decât pîinea. Chiar dacă metoda preparării pare simplă la început, chiar și cei mai mari bucătari pot întâmpina probleme la prepararea ei.

Rețeta mea preferată constă în două ingrediente simple, care nu îți vor da bătăi de cap. Ți se pare ireal?

Citește mai departe și ai să afli!

cum sa faci paine in casa

Trebuie să îți menționez faptul că este posibil să nu te fi gândit niciodată la asocierea acestor două ingrediente, însă dacă vei încerca, nu vei mai cumpăra niciodată pâine din comerț!

Care sunt cele două ingrediente? Ei bine, înghețata și făina…Ți-am spus că nu te-ai fi gândit!

Din făină se face pâine, până aici probabil că știai și tu, însă ce legătură are înghețata?

Ei bine, se pare că în amestec cu făina, proprietățile înghețatei se modifică.

Îți recomand să optezi pentru cel mai simplu sortiment de înghețată, desigur asta dacă nu îți dorești să experimentezi vreo aromă specială de pâine… Dacă nu la asta te-ai fi gândit, atunci alege înghețata de vanilie.

Acum, pentru ca lucrurile să fie și mai ieșite din comun, lasă înghețata să se topească, după care adaugă făina, treptat, mestecând încontinuu.

Va trebui să combini 400 de grame de înghețată cu 300 de grame de făină.

De ce ar funcționa? Păi gândește-te la următoarea variantă, înghețata este preparată din zahăr, smântână și ouă. De fapt, conține aceleași ingrediente pe care le-ai adăuga și tu la compoziția pâinii sau a clătitelor, de ce nu.

Bun…să continuăm! Frământă bine compoziția obținută, ia o tavă, unge-o cu puțin ulei și așază compoziția. Pune apoi la cuptor timp de 45 de minute.

Gata, tocmai ai obținut cea mai gustoasă pâine.

Ce spui, te așteptai la această rețetă?

Distribuie pentru a vedea și prietenii tăi cea mai simplă metodă de preparare a celei mai gustoase pâini!

Iată și un video care îți va arăta întreaga procedură!

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.