"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 3 =

twenty − nineteen =

Hemoroizii reprezintă una dintre cele mai dureroase afecțiuni pe care orice om o poate experimenta. Apar într-o zonă inconfortabilă și prezintă simptome precum inflamație, mâncărimi sau dureri. Mai exact, hemoroizii sunt rezultatul inflamării venelor din zona anusului.

loading...

 

Acestia pot deveni destul de inconfortabili, transformându-se treptat într-o piedică în fața activităților zilnice.

 

Tratamentul obișnuit împotriva hemoroizilor constă în administrarea de antiinflamatoare și în ultimă instanță intervenția chirurgicală, însă, din fericire, noi am găsit un tratament natural extrem de eficient, ce te poate scăpa de această problemă!

 

Conform statisticilor, 7 din 10 persoane suferă de hemoroizi și principalii factori pentru apariția lor sunt gena, constipația, diareea, înaintarea în vârstă, utilizarea excesivă a laxativelor sau consumul de alimente condimentate.

 

Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de hemoroizi:

 

Ingrediente

 

100 de ml de ulei din germeni de grâu

 

20 de grame de miere

 

Preparare

 

Pune cele două ingrediente într-un bol și amestecă până la omogenizare. Lasă apoi amestecul la răcit în congelator. După 30 de minute, scoate-l de la congelator și cu ajutorul unui tifon, aplică acest amestec pe zona afectată. Stai la orizontala cel puțin 30 de minute după aplicare. Te asigur ca după prima aplicare zona se va calma iar tu te vei simți mult mai bine!

 

Vezi aici cele 7 semne ale cancerului rectal pe care mulți le ignoră!

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.