"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Alexandra Ungureanu

Această noapte este una foarte specială, deoarece are loc evenimentul cel mai semnificativ al momentului, din punct de vedere astrologic, și anume Luna Plină, fiind numită și „Luna Floare”.

Se spune că această lună este cea care determină renașterea naturii și eliberarea de toate lucrurile vechi ale vieții.

ce sa faci cand e luna plina

Starea noastră de spirit a fost zdruncinată în urmă cu câteva săptămâni, de către Luna Roz, așa că probabil vă doriți să aflați care sunt efectele Lunii Floare, asupra organismului vostru.

PUBLICITATE

Ei bine, Luna Floare, este un un fenomen rar, ce se petrece în această noapte și reprezintă începerea perioadei de abundență și de fertilitate. În acest moment, primăvara fiind spre final, demonstrează cât poate fi de puternică.

Nu este de mirare dacă de aici înainte viețile noastre vor înflori asemeni naturii de afară…

Totuși, în ciuda acestei evoluții, există și câteva zodii care urmează să fie afectate de această Lună nouă și anume: taurul, scorpionul și vărsătorul. În ceea ce îi privește, este posibil să fie puși în fața faptului împlinit și să înțeleagă în sfârșit adevărul pe care nu au vrut să îl vadă până acum.

De asemenea, Este posibil să se facă greşit înţeleși de partener atunci când discută şi asta să conducă la certuri. Nu reacționați în niciun fel, până când acest eveniment astrologic nu trece.

Dacă îți dorești să îți schimbi jobul sau să îți schimbi cariera, acum este momentul potrivit, deoarece Luna Plină vine, de obicei cu un plus de energie, emoții și vibrații. Luna Plină îndepărtează energiile negative și le atrage pe cele pozitive.

Luna Plină are loc în data de 11 mai la miezul nopții, așa că nu uitați să vă încărcați cu energie!!!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE