"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Stilul modern de viaţă alert şi nesănătos este responsabil pentru apariţia tot mai multor boli şi afecţiunu. Suntem expuşi în permanenţă la toxine de mediu, mâncăm alimente foarte nesănătoase şi am devenit foarte inactivi, iar consecinţele asupra sănătăţii sunt grave.

trateaza fibromialgia cu cimbru proaspat

Multe dintre bolile de astăzi sunt tratate cu medicamente farmaceutice convenţionale care ne tulbură organismul şi au numeroase efecte adverse. Acesta este motivul pentru care trebuie să încercăm să prevenim, să gestionăm şi să tratăm bolile şi prin metode naturiste.

Cimbrul este o plantă bogată în vitamine şi minerale esenţiale, şi care posedă proprietăţi terapeutice puternice. Folosit în scopuri de vindecare, cimbrul poate să regleze tensiunea arterială, să trateze răcelile şi gripa, să stimuleze producerea de globule roşii, dar şi să trateze simptomele de oboseală, de astm, de ameţeală, de lupus, de fibromialgie, de artrită reumatoidă, de scleroză multiplă şi chiar de tiroidă!

Iată un remediu natural pe bază de cimbru care te ajută să gestionezi afecţiunile şi bolile precizate mai sus:

Ingrediente

– O cană de apă

– Miere

– O mână de cimbru proaspăt sau uscat

Preparare

Spală bine cimbrul şi pune-l într-un castron, apoi fierbe apa şi toarn-o peste cimbru. Lasă amestecul la infuzat timp de câteva minute, apoi strecoară-l şi colectează lichidul într-un alt vas. După ce ceaiul se răceşte, adaugă puţină miere şi serveşte-l imediat. Consumă zilnic acest ceai ca să reduci simptomele şi să ţii sub control problemele de care suferi.

PUBLICITATE

Citește aici ce alimente să eviți ca să scapi de durerile articulare!

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE