"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Alexandra Ungureanu

 

Cum știm foarte bine că banii nu cresc în copac, așa trebuie să înțelegem și faptul că nimeni nu ne lasă un cadou în valoare de 100 de lei în parbriz. Dar totuși, unii oameni cad în această plasă, care îi poate costa mult mai mult decât așa zișii bani găsiți pe parbriz…

 

nu te bucura daca gasesti o banconta de 100 de lei in parbriz

 

Zilele trecute purtam o discuție cu o cunoștință, iar aceasta a ajuns să îmi relateze cum a căzut victima unei înșelătorii de primă mână. Se pare că hoții au descoperit o nouă tehnică prin care să înșele oamenii sau mai bine zis să le fure bunurile.

 

Să revenim la poveste, cunoștința mea își lăsase mașina parcată pe o străduță lăturalnică. Grăbită fiind, s-a urcat în mașină și, ce să vezi, în partea dreaptă a parbrizului, a observat o bancnotă de 100 de lei, prinsă de ștergătorul din dreapta.

 

“Ce noroc pe mine” s-a gândit ea. Părea că acea bancnotă fusese dăruită de cineva sau cine știe, poate că o adusese vântul. A coborât fericită din mașină, croită să ridice banii, însă cum bancnota era pusă în cealaltă parte a mașinii, a trebuit să ocolească. În fracțiune de secundă un tânăr a apărut în dreptul ușii șoferului, i-a înhățat geanta și a disparut fără urmă.

 

10 sfaturi preţioase de autoapărare şi autoconservare în situaţiile în care viaţa îţi este pusă în primejdie

 

Cunoștința mea a rămas cu o bancnotă falsă de 100 de lei bineînțeles și fără geantă.

 

A mers la cea mai apropiată secție de poliție, a povestit cele întâmplate, însă în zonă nu se aflau camere, martori nu existau și astfel și-a însușit o pagubă și o bancnotă de 100 de lei….falsă.

 

Poliția i-a menționat că este cea mai nouă tehnică de furt și funcționează în foarte multe dintre cazuri.

 

Dragii mei, nu visați cu ochii deschiși, nimeni nu ne lasă astfel de cadouri în parbriz, iar dacă vă închipuiți că sunteți așa norocoși, este posibil să rămâneți fără bunurile din mașină.

 

Deci, aveți mare grijă!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.